Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία ακόμοι νέα πρόσωπα στο πλευρό του κ. Γιάννη Νταβαλούμη για το Δήμο Ορχομενού




Το «στοίχημα» της ανανέωσης ήταν ένα από τα «μεγάλα εμπόδια» για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ορχομενού κ. Γιάννη Νταβαλούμη, επικεφαλής του Συνδυασμού «Συνέπεια και Πράξη». Απ` ό,τι φαίνεται – και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα στην παρουσίαση του Συνδυασμού του την προσεχή Κυριακή – δεν ήταν και τόσο δύσκολο να για πετύχει.

Πρωτοεμφανιζόμενοι, λοιπόν, δύο δυναμικοί αγρότες που ζουν και δραστηριοποιούνται στο τόπο μας. Ο κ. Άρης Ραμαντάνης από τον Ορχομενό, που αποφασίζει να ζητήσει για πρώτη φορά την ψήφο των συμπολιτών μας, όπως και ο κ. Θωμάς Σωληναραίος από την Καρυά.
Δύο ορεξάτοι νέοι που «αφήνουν την ησυχία» τους προκειμένου να δώσουν κι` εκείνοι τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόοδο της περιοχής  μας.


Πρόσωπο που επίσης δοκιμάζει για πρώτη φορά την εμπειρία της συμμετοχής στον α` βαθμό Αυτοδιοίκησης είναι και η κα Κατερίνα Σούλου – Μαυροδήμου, επίσης αγρότισσα από τη νέα γενιά! 



«Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους» σχολίασε στο ORCHOMENOS PRESS ο κ. Νταβαλούμης και εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε «καλή επιτυχία» !

Δεν υπάρχουν σχόλια: