Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Επανεκλέχθηκε ο κ. Νίκος Κουδούνης στην ηγεσία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας - "Το Δημόσιο έκανε τη δουλειά του, το βάρος τώρα είναι στους ιδιώτες για την Ο.Χ.Ε. Ασωπού" ... το μήνυμα Μπακογιάννη προς τους Βιομηχάνους


Στις 12 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.Στην κλειστή συνεδρίαση επανεκλέχθηκε σύσσωμο το μέχρι τούδε το Διοικητικό Συμβούλιο και ψηφίστηκε η διεύρυνση του μετά την έναρξη ισχύος του νέου καταστατικού. Ο πρόεδρος κύριος Νικόλαος Κουδούνης ανάγνωσε την Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου προς τα μέλη και παρουσίασε τα βασικά σημεία του νόμου που ψηφίστηκε για την ανάπτυξη Ε.Π Οινοφύτων Σχηματαρίου, κάλεσε δε σε άμεση δραστηριοποίηση για την ίδρυση της ( ΕΔΕΠ), Εταιρείας Διαχείρισης του Επιχειρηματικού Πάρκου. 
 Κατά την πανηγυρική ανοικτή συνεδρίαση που ακολούθησε, οι εισηγήσεις και ο διάλογος που αναπτύχθηκε επικεντρώθηκε στη νέα εποχή που προδιαγράφεται για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα στη μείζονα περιοχή της Λεκάνης Απορροής Ασωπού μετά την ψήφιση του νόμου για το Επιχειρηματικό Πάρκο Οινοφύτων – Σχηματαρίου και τονίσθηκε η συμβολή του στην διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για την Βιομηχανία ,αναδείχθηκε η σημασία της διάχυσης της γνώσης και η αναγκαιότητα της επαγγελματικής κατάρτισης με γνώμονα την διασύνδεση της με την βιομηχανία και την αγορά εργασίας ως καθοριστικό στοιχείο ανάπτυξης.










Προσκλήθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Θεοφιλέστατος Αρχιμανδρίτης πάτερ Θεολόγιος ως εκπρόσωπος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμου του Β΄, και ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κύριος Θεόδωρος Φέσσας .






Στη συζήτηση που ακολούθησε έλαβαν το λόγο και τοποθετήθηκαν , Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κύριος Στέργιος Πιτσιόρλας,  ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κύριος Κώστας Μπακογιάννης, ο κύριος Παναγιώτης Λώλος εκ μέρους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ κύριος Αθανάσιος Ψαθάς και τέλος,







 






Ο Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κύριος Κωνσταντίνος Γουλιάμος.
deyteri 2Η εκδήλωση τιμήθηκε από την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας κυρίου Απόστολου Μακρυκώστα της Διευθύντριας Αδειοδοτήσεων Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικών Πάρκων κυρίας Ειρήνης Πιτταρά , των υποψηφίων Περιφερειαρχών κ.κ φάνη Σπανού, Δημήτρη Αναγνωστάκη και Κατερίνας Μπαζελή , τον Αντιπρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ κύριο Ευριπίδη Δοντά τον Γενικό Διευθυντή κύριο Κωνσταντίνο Θέο και τα στελέχη κύριο Ηλία Νάχμαν και Όλγα Φιλιππίδου, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δ. Ελλάδας κύριο Κλεομένη Μπάρλο τον Αντοπρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής Πειραιώς Κύριον Ιωάννη Καρακάση και την διευθύντρια κυρία Κατερίνα Ριμποπούλου, τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κύριο Λουκά Παπαχαραλάμπους τον Πρόεδρο της ΕΑΒ κύριον Ζαζαρία Γκίκα τον Διευθυντή «Μαθητείας» Στερεάς Ελλάδας κύριο Λεωνίδα Τούτση και πλήθος άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων από τον χώρο της περιφέρειας και των επιχειρήσεων τους οποίους τιμούμε και ευχαριστούμε θερμά. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε επίσημο δείπνο.







Δεν υπάρχουν σχόλια: