Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Η BESA (Best Education Services Assosiation) στην Ελλάδα έχει «βοιωτική σφραγίδα» - Η πρωτεργάτης κα Μαρία Αλαφογιάννη μιλά αποκλειστικά στο ORCHOMENOS PRESS για την πανελλήνια πρώτη συνάντηση των μελών του!!!

Οι κυρίες Μαρία και Δήμητρα Αλαφογιάννη, ιδιοκτήτριες Κέντρων Ξένων Γλωσσών σε Λιβαδειά και Αθήνα 

Δύο «σπάνιες» γυναίκες, αδελφές & συνεργάτιδες, που για πάνω από 20 χρόνια δίνουν στη Βοιωτία ό,τι πολυτιμότερο έχουν αποκτήσει: Τη γνώση τους! Η κα Μαρία Αλαφογιάνη και η κα Δήμητρα Αλαφογιάννη, έκαναν στο ORCHOMENOS PRESS την τιμή και μας  προσκάλεσαν στη πανελλήνια πρώτη συνάντηση των μελών του BESA (Best Education Services Assosiation), ενός δικτύου εξειδικευμένης γνώσης της αγγλικής γλώσσας ανά την Ελλάδα, το οποίο παρουσιάστηκε σε πανελλήνια πρώτη συνάντηση το πρωί της περασμένης Κυριακής, 14 Απριλίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.





Το εγχείρημα της κας Αλαφογιάννη στήριξε
με την παρουσία της και το μέλος του Τομέα Παιδείας της ΝΔ,
εκπαιδευτικός κα Ασπασία Σίμου 
 Πρωτεργάτης αυτού του δικτύου είναι η Λειβαδίτισσα κα Μαρία Αλαφογιάννη,  η οποία μαζί με την Lyndra Hazelwood, Cert Ed, BPhill TELF, Course Director INTESOL WORLDWIDE και τον Dr Paul Rogersm MSc PhDm FCoT, FIFL FlnstLM, FRSA, Member of ALAP,, τα τρία δηλαδή πρόσωπα του Academic Panel, εξήγησαν στα βασικά μέλη - αντένες του νεοσύστατου δικτύου το ρόλο  και τα πλεονεκτήματά του ( ιδιαίτερα στην Περιφέρεια όπου π.χ. στελέχη δεν είναι εύκολο να βρίσκονται κάθε μέρα στην Αθήνα)  ανά τους τομείς που κυρίως απευθύνεται, δηλαδή τον Τουρισμό, την Υγεία, κ.α.


Μετά το πέρας της παρουσίασης, η Λειβαδίτισσα κα Μαρία Αλαφογιάννη μίλησε στο ORCHOMENOS PRESS και στον δημοσιογράφο κ. Λάμπρο Ρόδη γι` αυτή την πανελλήνια δράση που μόλις ξεκίνησε με στόχο να φέρει την εξειδικευμένη γνώση ακόμη πιο κοντά σε όσους τη χρειάζονται, κυρίως στην ελληνική Περιφέρειά  …

Δεν υπάρχουν σχόλια: