Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Ανοικτή πρόσκληση με ελεύθερη είσοδο από τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Λιβαδειάς σε συνεργασία με τη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Λεβαδέων


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Λιβαδειάς σε συνεργασία με τη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Λεβαδέων έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στην προβολή της ταινίας μεσαίου μήκους  (33’)
«Μέρες Βροχής – RainyDays»
του Αλεσάντρο Σπηλιωτόπουλου

σε σενάριο Σίμου Οικονομίδη, με θέμα τους νεοάστεγους,που θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου στις 17:00 στον κινηματογράφο cineplex Φίλιππος στη Λιβαδειά.

Η ταινία γυρίστηκε χάρη στην αφιλοκερδή συμμετοχή πολλών καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου, και γίνεται η αφορμή για να στηθεί μια όμορφη εκδήλωση αλληλεγγύης.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο σκηνοθέτης μαζί με συντελεστές της ταινίας, καθώς και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος».
Θα ακολουθήσει μουσική παράσταση όπου θα παρουσιαστούν ζωντανά πρωτότυπες συνθέσεις που έντυσαν την ταινία, τραγούδια με στίχους Σίμου Οικονομίδη, καθώς και μελοποιημένα ποιήματα Ελλήνων ποιητών, της συνθέτριας και πιανίστριας Έλενας Παυλέα.
Ερμηνεύει η Αλκμήνη Χατζηνάσιου. Αποσπάσματα από την ‘’Ασκητική’’ του Καζαντζάκη θα διαβάσει η ηθοποιός Χριστίνα Γερογιάννη.

Καλλιτέχνες:
Ερμηνεία – Φωνή: Αλκμήνη Χατζηνάσιου – ΜαρισίαΠαπαλεξίου
Μουσικό Αναλόγιο: Χριστίνα Γερογιάννη
Κιθάρα: Πάνος Λιάπης
1ο Βιολί:Brunilda-Eugenia Malo
Βιολί:Καλομοίρα Οικονόμου
Βιολί: Αντώνης Πρέκας
Πιάνο: Έλενα Παυλέα

Είσοδος δωρεάν- Προσφέρουμε και συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Λεβαδέων

Θα προηγηθεί 1η προβολή αποκλειστικά για μαθητές σχολείων στις 16:00

2ο ΓΕΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
                                                                                                                            


ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Στα πρόθυρα της απελπισίας και της παραίτησης ένας άστεγος πολιτικός μηχανικός συναντά μια νέα γυναίκα που τον πλησιάζει φιλικά, πρόθυμη να τον βοηθήσει. Όταν ο στενός φίλος και μέντορας του τραβάει τον δικό του δρόμο, εκείνος καταλαβαίνει ότι είναι ανάγκη να ξαναβρεί την πίστη στον εαυτό του και στους άλλους, αλλιώς κινδυνεύει να έχει άσχημη κατάληξη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ηθοποιοί: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ζαχαρίας Ρόχας, Χριστίνα Γερογιάννη, Ανδρέας Μαριανός
Φιλική συμμετοχή: ΆλκηςΖούπας, Τέτυ Καλαφάτη, Αγγελική Ειρήνη Μήτση, ΝτέμποραΟντόνγκ, Αλεξάνδρα Τσιάγκα
Σενάριο: ΣίμοςΟικονομίδηςScript Editing: John Ranells Stephens
Σκηνοθεσία: Alessandro Spiliotopulos
ΔιεύθυνσηΦωτογραφίας:ΠάνοςΓκόλφης
Ηχοληψία:ΣπύροςΑραβοσιτάς, Hair Design:ΖώηςΤριανταφύλλου, Μακιγιάζ:ΚατερίναΣπυροπούλου, Art Direction:ΚατερίναΖουράρη, Casting:ΚώσταςΚουντούρης, ΒοηθοίΣκηνοθέτη:ΜαρίαΚατσιπατάκη, ΓιώργοςΚαστέλλης, Σκριπτ:ΜαρίαΛαΐνά, Μπούμαν:ΆρηςΠρόδρομος, Digital Image Technician: AλέξηςΤσουπράς, ΟπερατέρSteadycam:ΘεοδόσηςΤζαβάρας, Οπερατέρ second unit: ΤάκηςΛυκοτραφίτης, Ηλεκτρολόγος:ΚυριάκοςΕλευθεριάδης, ΟργάνωσηΠαραγωγής: ΜαρίαΚατσιπατάκη, Βοηθοίπαραγωγής:ΑπόστολοςΜπονέλης, ΛεωνίδαςΛεοντιάδης, ΙωάννηςΜπακαλάκος, ΠέτροςΜούγιος, Catering:Dubravka Franz, Making off:ΒαγγέληςΤζιφάκης, Still Photography:ΟλυμπίαΚρασαγάκη, ΌλγαΜαρτζούκου, Μοντάζ: ΜανόληςΖεάκης, Σχεδιασμόςήχου&Μιξάζ:ΠάνοςΧρονόπουλος, Post Production:Imagina Pictures S.A., Color grader:ΘοδωρήςΣαρακατσιάνος, POST PRODUCTION COORDINATOR:ΑΝΤΩΝΗΣΞΕΝΟΣ, ΜουσικήΣύνθεση - Παραγωγή:ΈλεναΠαυλέα, Ηχοληψία:ΔημήτρηςΖόγκας, Μιξάζ:ΑλέξανδροςΡαγκούσης, Φωνήτραγούδια:ΛαμπρινήΓιώτη,  ΑλκμήνηΧατζηνάσιου, Βιολί: Μπρουνίλντα - ΕυγενίαΜάλο, Τσέλλο:ΣίσηΜπαρακάρη, Κιθάρα:ΠαναγιωτηςΛιάπης, Φλάουτο:ΑναστασίαΚαρβούνη
Συμπαραγωγός:BooProductions - Άγγελος Βενέτης, Ηρακλής Μαυροειδής
Συμπαραγωγός:ImaginaPictures S.A. -Αλέξανδρος Τάκης, Αθανάσιος Τάκης
Αssociate producers:ΤάσοςΓκόλνας, John Ranells Stephens
Μιαπαραγωγήτης Tetrafillon Films – Αlessandro Spiliotopulos


Η ιδέα της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος"
"Ο άλλος άνθρωπος"είναι η πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην Αθήνα το 2011. Μέσω της "κοινωνικής κουζίνας" η ομάδα "Ο άλλος άνθρωπος" μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες 3.000 Αθηναίων. Η δράση έχει πλέον επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και έχει στηριχτεί από παρόμοιες ομάδες του εξωτερικού. Από το 2015 λειτουργεί χώρος 230 τ.μ. στο Μεταξουργείο ως αποθήκη για τρόφιμα και Κέντρο Ημέρας. Η ιδέα της κοινωνικής κουζίνας είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς  τους  συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες. Δεν κάνουμε «φιλανθρωπία», ούτε «ελεημοσύνη», με την σημερινή έννοια των λέξεων.
Μαγειρεύουμε ζωντανά, τρώμε όλοι μαζί και ζούμε όλοι μαζί!
Ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο.
Έλα μαζί μας να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη!



Δεν υπάρχουν σχόλια: