Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. επιμόρφωσε τα στελέχη των ΟΤΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την «Απλούστευση Διαδικασιών – Ψηφιακή Αυτοδιοίκηση»



Μια ημερίδα με στόχο την ενημέρωση γύρω από την «Απλούστευση Διαδικασιών – Ψηφιακή Αυτοδιοίκηση» στα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε την Τρίτη  η  Ε.Ε.Τ.Α.Α. στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Ανατ. Στερεάς. Η Ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο του σχετικού  έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα» 2014-2020.






Την έναρξη της ημερίδας έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Θ. Γκοτσόπουλος και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των φορέων, όπου ο Δήμος Ορχομενού είχε αναμφίβολα μια ισχυρή παρουσία, καθώς στο βήμα αρχικά ανέβηκε ο Δήμαρχος μας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος, όσο και το μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Πρόεδρος Επιτροπής Οργάνωσης &  Ηλεκτρονικής  Διακυβέρνησης και Δημοτικός Σύμβουλος Ορχομενού κ. Γιάννης Τσιάμης.

Ας τους ακούσουμε τι είπαν στο χαιρετισμό τους… 









Ακολούθησαν οι εισηγήσεις των ομιλητών με συντονιστή  τον Βοιωτό κ. Γιάννη  Γούπιο, Διευθυντής Οικονομικής Ανάπτυξης, Οργάνωσης & Περιβάλλοντος ΕΕΤΑΑ. Ο κ. Γούπιος μίλησε με θέμα «Στόχοι, περιεχόμενο και σκοπιμότητα λειτουργικής αναδιοργάνωσης και ψηφιακού μετασχηματισμού των ΟΤΑ». Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Β. Βεσκούκης,  Αναπληρωτής Καθηγητής Ε.Μ.Π. με θέμα «Απλούστευση και προτυποποίηση διαδικασιών λειτουργίας ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού – Νέο επιχειρησιακό μοντέλο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», ο κ. Η. Λίτσος,  Υπεύθυνος  Τομέα Οργάνωσης ΕΕΤΑΑ με θέμα «Διαχείριση αλλαγής – Συμμετοχή και Δικτύωση των στελεχών της ΤΑ» , ο κ. Ν. Ραπτάκης, Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Κρήτης με θέμα «Παρουσίαση  καλής πρακτικής Αναδιοργάνωσης Υπηρεσιών Μεταφορών Περιφέρειας  Κρήτης». 
Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με τον κ. Κώστα Ρουσσόπουλο, Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος παρουσίασε την καλή πρακτική της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με θέμα την «Ψηφιακή διακίνηση έγγραφων»
Ρουσόπουλος Κ., Εκτελεστικός Γραμματέας Στερεάς Ελλάδας.

Να σημειωθεί πως τον Δήμο Ορχομενού εκπροσώπησαν η Αν. Δντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κα Γαρυφαλιά Λιόντου και οι Δημοτικοί Υπάλληλοι κκ Λεμονιά Σταματάκη, Χαρούλα Δούμα και Ασημίνα Περλεπέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: