Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του κ. Φάνη Σπανού «χειροκρότησε» και ο κ. Γιάννης Φουρτάκας – «Ψίθυροι» για κάθοδό του στις Περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιό του!


Πολλά και από πολλούς χώρους ήταν τα πρόσωπα που τίμησαν με την παρουσία τους τον κ. Φάνη Σπανό, υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, στην χθεσινή επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας. Το ιδιαίτερο στοιχείο για εμάς ήταν – εκτός από την παρουσία του Δημάρχου Ορχομενού και Προέδρου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας  κ. Λουκά Υπερήφανου στην πρώτη σειρά του αμφιθέατρου δίπλα στην κα Φανή Παπαθωμά – η παρουσία, μεταξύ άλλων, του κ. Γιάννη Φουρτάκα, τ. Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Ακραιφνίας και επί σειρά ετών Προέδρου του Σωματείου Μεταλλωρύχων της ΛΑΡΚΟ, πρόσωπο με υπεροτοπική δραστηριότητα πριν από την εμπλοκή του με τον α` βαθμό αυτοδιοίκησης.  
Η παρουσία του εκεί, φούντωσαν τις φήμες για κάθοδό του με το ψηφοδέλτιο του κ. Φάνη Σπανού στις Περιφερειακές Εκλογές, «ψίθυροι» που δεν έχουν διαψευστεί… Θα επανέλθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: