Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Η Αράχωβα υποδέχθηκε το χειμώνα!

Το σήμα για την έναρξη της χειμερινής Περιόδου στην Αράχωβα δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, με τη γιορτή που οργάνωσαν οι τοπικοί φορείς.
Η «Μύκονος του χειμώνα»,  όπως αποκαλείται η Αράχωβα, είναι έτοιμη για να υποδεχθεί τη νέα σεζόν και τις γιορτές που έρχονται.
Πανέμορφη και στολισμένη, με μόνη παραφωνία τον βροχερό καιρό, έδωσε μια πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει αναμένοντας και το χιόνι στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού.
Η  5η Γιορτή Έναρξης Χειμερινής Περιόδου ξεκίνησε με αγώνα δρόμου μέσα στα παραδοσιακά σοκάκια της Αράχωβας. Αμέσως μετά τον αγώνα στην κεντρική πλατεία της Λάκκας ακολούθησαν  δύο ξεχωριστές συναυλίες. Με το νεανικό ροκ συγκρότημα DK & the Band και τους Babo Koro, οι οποίοι αποτελούν ένα πολυσύνθετο μουσικό μωσαϊκό συγκρότημα. 
Όλοι οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευτούν πολλά τοπικά εδέσματα, τα οποία έφτιαξαν  ο Σύλλογος Γυναικών Αράχωβας, αλλά και διάφοροι τοπικοί επιχειρηματίες.
Ενώ με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής ακυρώθηκε, η προγραμματισμένη για σήμερα  συναυλία του Πάνου Μουζουράκη, λόγω της συνεχιζόμενης βροχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: