Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Πανηγυρικός ο Εορτασμός Μάχης Στεβενίκου στο Δήμο Λεβαδεών


Σε λιτό & συγκινητικό κλίμα, τιμήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου η Επέτειος της "Μάχης του Στεβενίκου". Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Λεβαδέων,ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος & Νήσων,η Τοπική Κοινότητα Αγίας Τριάδος & ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Τριάδος "Οι Εννέα Μούσες".Ο Σύλλογος Ποντίων Βοιωτίας "Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ"παρών με τα μέλη του χορευτικού τμήματος.



Στην επετειακή ομιλία το μέλος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και Πρόεδρος του ΣΠΟΣ Ν.Ελλάδος & Νήσων Γιώργος Βαρυθιμιάδης,έκανε εκτενή αναφορά στην Μάχη & τη δράση του Δημητρίου Υψηλάντη & φυσικά στα 100 χρόνια που συμπληρώνονται τον Μάιο του 2019 από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος,η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά,οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Κωτσαδάμ & Γιάννης Δημητρόπουλος. ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Ράπτης,ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου "Μιθριδάτης "Λαυρίου Χριστόφορος Μιχαηλίδης,ο Πρόεδρος του "ΕΥΚΛΕΙΔΗ" Τριαντάφυλλος Υφαντίδης, ο Δημ.Σύμβουλος Γιώργος Ζιώγας,εκπρόσωποι της Αστυνομίας & της Πυροσβεστικής,μέλη Συλλόγων & Φορέων.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και ο Εθνικός Ύμνος που με συγκίνηση έψαλλαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου.





Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο & τις κυρίες του Δ.Σ. "Οι Εννέα Μούσες",για την ζεστή φιλοξενία και τα υπέροχα εδέσματα στο Αρχονταρίκι του Ναού .  

Για το Δ.Σ.

Η Γ.Γραμματέας Φανή Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: