Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

Πανηγυρικός ο Εορτασμός Μάχης Στεβενίκου στο Δήμο Λεβαδεών


Σε λιτό & συγκινητικό κλίμα, τιμήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου η Επέτειος της "Μάχης του Στεβενίκου". Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Λεβαδέων,ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος & Νήσων,η Τοπική Κοινότητα Αγίας Τριάδος & ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Τριάδος "Οι Εννέα Μούσες".Ο Σύλλογος Ποντίων Βοιωτίας "Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ"παρών με τα μέλη του χορευτικού τμήματος.Στην επετειακή ομιλία το μέλος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και Πρόεδρος του ΣΠΟΣ Ν.Ελλάδος & Νήσων Γιώργος Βαρυθιμιάδης,έκανε εκτενή αναφορά στην Μάχη & τη δράση του Δημητρίου Υψηλάντη & φυσικά στα 100 χρόνια που συμπληρώνονται τον Μάιο του 2019 από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος,η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά,οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Κωτσαδάμ & Γιάννης Δημητρόπουλος. ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Ράπτης,ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου "Μιθριδάτης "Λαυρίου Χριστόφορος Μιχαηλίδης,ο Πρόεδρος του "ΕΥΚΛΕΙΔΗ" Τριαντάφυλλος Υφαντίδης, ο Δημ.Σύμβουλος Γιώργος Ζιώγας,εκπρόσωποι της Αστυνομίας & της Πυροσβεστικής,μέλη Συλλόγων & Φορέων.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και ο Εθνικός Ύμνος που με συγκίνηση έψαλλαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο & τις κυρίες του Δ.Σ. "Οι Εννέα Μούσες",για την ζεστή φιλοξενία και τα υπέροχα εδέσματα στο Αρχονταρίκι του Ναού .  

Για το Δ.Σ.

Η Γ.Γραμματέας Φανή Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: