Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Παρεμβάσεις για ασφαλείς δρόμους στη Βοιωτία


Σημαντικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Βοιωτίας ξεκινά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, τα έργα, προϋπολογισμού 400.000ευρώ, έχουν ως βασικό στόχο να γίνουν οι δρόμοι της Βοιωτίας πιο ασφαλείς και σύγχρονοι.

«Αυτός είναι ο στόχος για το οδικό δίκτυο ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας και αυτό το κάνουμε πράξη με έργα που είτε ξεκινάμε,  είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε είναι σε εξέλιξη» τόνισε ο κ.Μπακογιάνης.

 Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις που ξεκινούν είναι:

-          Τοποθέτηση μονόπλευρων χαλύβδινων στηθαίων σε σημεία όπου έχουν φθαρεί η καταστραφεί τα υπάρχοντα και σε νέες θέσεις επικίνδυνες, όπως έχουν εντοπισθεί από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

-          Τοποθέτηση  πινακίδων αναγγελίας κινδύνου και πληροφοριακών πινακίδων.

-          Τοποθέτησηρυθμιστικών πινακίδων.

Τα έργα αναμένεται να λύσουν πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί, ειδικά σε σημεία που δεν υπάρχουν στηθαία ασφαλείας ή έχουν φθαρεί.

«Εδώ μιλάμε για ένα μέρος του έργου. Ένα κομμάτι της μεγάλης εικόνας που θέλει μία περιφέρεια με δρόμους υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας και άνεσης στη χρήση τους»δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: