Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Συνάντηση εργασίας του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς με τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.


Με ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας ‘’Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.’’ μεταξύ αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. κ. Ιωάννη Χαρωνίτη.
Η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές (νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα κ.α.) και προέκυψε από τη συγχώνευση του ΟΣΚ, της ΔΕΠΑΝΟΜ και της ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΉ.
Στη συνάντηση παρουσιάστηκε το πιλοτικό πρόγραμμα καταγραφής δεδομένων ασφάλειας των σχολικών κτιρίων που πραγματοποιεί το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς σε συνεργασία με την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.
Επιπλέον έγινε διεξοδική συζήτηση για τη ανάγκη προσεισμικού ελέγχου των δημοσίων κτιρίων και ιδιαιτέρως των σχολείων και για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε να υπάρξει στενότερη συνεργασία με τα στελέχη της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να αναπτυχθούν αντίστοιχες πρωτοβουλίες.
Τέλος συζητήθηκαν αναλυτικά τα επιμέρους προβλήματα που υπάρχουν σε υφιστάμενες υποδομές αρμοδιότητας της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. και η ατζέντα μελλοντικών έργων που αφορούν την Ανατολική Στερεά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: