Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Καλώς ήρθες 2017!





Στη Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στο χιλιόχρονο θυσιαστήριο της Σκριπούς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα σε κλίμα κατάνυξης, ενορίτες και επισκέπτες της πόλης μας, που βρίσκονται αυτές τις μέρες φιλοξενούμενοι στην πόλη μας.




Για τον βίο και το σπουδαίο πνευματικό έργο του Μεγάλου Βασιλείου
 μας μίλησε η πρεσβυτέρα κα Μαρία Συμεών. 





Ανάμεσά τους και εκπρόσωποι του Δήμου μας,  που παρακολούθησαν την δοξολογία για την έλευση του νέου χρόνου, η οποία παραδοσιακά ψάλλεται την Πρωτοχρονιά και αντάλλαξαν ευχές με το χριστεπώνυμο πλήθος για «καλή χρονιά» με υγεία και ευτυχία , οικογενειακή και προσωπική.
Ο εφημέριος π. Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους τέλεσε με κάθε λεπτομέρεια τη Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου – σε αντίθεση με τις υπόλοιπες Κυριακές και Λειτουργίες που διαβάζεται η Θεία Λειτουργία του Ιωάννου του Χρυσοστόμου -  ενώ δεν παρέλειψε και την αρτοκλασία για τους εορτάζοντες και εορτάζουσες.











Στο τέλος ευλόγησε για το καλοσώρισμα του νέου χρόνου την βασιλόπιτα, την οποία προσκάλεσε να κόψουν όλοι μαζί, τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Λάμπρο Ρόδη, την Αντιπρόεδρο κα Βούλα Καράλη, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Νταβαλούμη και τον πρώην Δήμαρχο κ. Κώστα Ξηρογιάννη. Για όλους υπήρχε ένα κομμάτι, που συνοδεύονταν με τις ευχές του εφημέριου για τον καθένα χωριστά.

 Μαζί με τις ευχές της εκκλησίας, το ORCHOMENOS PRESS εύχεται το 2017 που μόλις ξεκίνησε να είναι καλότυχο, ελπιδοφόρο και ειρηνικό!
Να έχουμε μια χρονιά που θα κυριαρχήσει η υγεία και η αλληλεγγύη μεταξύ μας, η ανθρωπιά και η ανάγκη να αγαπήσουμε περισσότερο τα πιο απλά πράγματα, που πάντα έχουν την μεγαλύτερη αξία στη ζωή μας!


Χρόνια Πολλά! Καλώς ήρθες 2017! 

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον κ. Θεόδωρο Απογένη και τον κ. Άγγελο Χριστοδούλου για το φωτογραφίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: