Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Συγχαρητήρια από τη Δημοτική Αρχή για την επιτυχή διοργάνωση του 2ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου ΛΕΒΑΔΟΣ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σωτήρης Καρβούνης συμμετείχαν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στην ετήσια τελετή βράβευσης των πανελληνιονικών αθλητών και αθλητριών της Περιφέρειας, που διοργανώθηκε από την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

Βραβεύτηκαν αθλητές στίβου του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις σημαντικές επιδόσεις τους κατά την προηγούμενη χρονιά.
Οι βραβευθέντες αθλητές ήταν:
1.    Κατιάνα Πέτσα που απέσπασε την 1η θέση στα 600 μέτρα Πανκορασίδων Α'
2.    Σπύρος Μπενέτος που απέσπασε την 2η θέση στα 1.000 μέτρα στην κατηγορία Πανπαίδων Α' και
3.    Σπύρος Μπενέτος, Ιωάννης Περγαντάς, Αλέξανδρος Μπαλτσιώτης και Νικόλαος Αιγινίτης που απέσπασαν την 2η θέση στην σκυταλοδρομία 4Χ300

Η Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΚΟΛ για τις σημαντικές τους επιδόσεις, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλει ο ΑΚΟΛ για την προαγωγή του αθλητισμού στην πόλη της Λιβαδειάς, η οποία αποτυπώνεται στις σημαντικές διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών σε όλες τις κατηγορίες.  
Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου ευχαριστεί και συγχαίρει τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς και όλους τους φορείς και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του 2ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου ΛΕΒΑΔΟΣ που πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στη Λιβαδειά.
Δρομείς από διάφορα μέρη της χώρας συμμετείχαν στον αγώνα και όλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την άψογη διοργάνωση, τη φιλοξενία, τις φυσικές ομορφιές και την υπέροχη φύση που είχαν τη δυνατότητα να  απολαύσουν κατά τη διάρκεια της διαδρομής.  Οι επισκέπτες που έφτασαν στην Λιβαδειά και οι οποίοι συνόδευαν τους δρομείς είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε παράλληλες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο ΑΚΟΛ και η Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς.
Η Δήμαρχος επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα δίπλα στον ΑΚΟΛ, αλλά και σε όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης που με τη δράση τους συμβάλλουν στην προαγωγή του αθλητισμού στην περιοχή μας.  Υπογράμμισε δε, ότι τόσο ο συγκεκριμένος αγώνας, όσο και ο Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λιβαδειάς που πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο στην πόλη της Λιβαδειάς, συμβάλλουν όχι μόνο στην ανάδειξη της πόλης μας, αλλά και εμπνέουν τους νέους να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη που προκύπτουν από αυτές.
Τέλος, σημειώνεται ότι η ενεργός συμμετοχή περισσότερων φορέων σε κάθε αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιείται στη Λιβαδειά θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για την ίδια την πόλη, αλλά κυρίως στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος των πολιτών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: