Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Κλαρούδας, Τζαβάρας, Μουτσανάς, Λέτης, Πανάγος, Γκάγκαρης και Παραμπάτης η 7μελης επιτροπή αγώνα των αγροτών του Ορχομενού



 Σύσκεψη για τα αγροτικά προβλήματα, τον σχεδιασμό δράσης και την δρομολόγηση των ενεργειών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Διοικητηρίου στη Λιβαδειά. Η επιτροπή αγώνα και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Αλιάρτου και Ορχομενού απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους αγρότες της Βοιωτίας να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση που αποφασίστηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του νεοσύστατου Αγροτικού Συλλόγου Αλιάρτου το απόγευμα της περασμένης Τρίτης. 
Χθες το απόγευμα, την σκυτάλη είχε πάρει ο Αγροτικός Σύλλογος Ορχομενού, μέσα από ένα ανοικτό κάλεσμα για να αναλυθεί η διάδοχη κατάσταση στη διοίκησή του αλλά και η στάση των αγροτών της περιοχής μας σε πιθανές κινητοποιήσεις. Από τη χθεσινή συνάντησή τους στο ΔΣ Ορχομενού ορίστηκε μια 7μελης επιτροπής αγώνα που απόψε θα παραστεί στη Λιβαδειά. Πρόκειται για τους κκ. Τάκη Κλαρούδα, Γιώργο Τζαβάρα, Παναγιώτη Μουτσανά, Πολυχρόνη Λέτη, Τάκη Πανάγο, Δημήτρη Γκάγκαρη και Δημήτρη Παραμπάτη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: