Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Αγνιάδης – Ταγκαλέγκας – Σίμου η βοιωτική εκπροσώπηση στην χθεσινή «Όμορφη Νύχτα» της ΝΟ.ΔΕ Φθιώτιδας

Μετά από πολλά χρόνια, αλλά μέσα σ` ένθερμο κλίμα, η ΝΟ.ΔΕ Φθιώτιδας οργάνωσε χθες το βράδυ στην «Όμορφη Νύχτα» στον Φρατζόμυλο Λαμίας  ένα κυριολεκτικά «τρανό χορό». Πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν για χρόνια στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό, νυν βουλευτές και πρώην βουλευτές, γαλάζιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολιτευτές, επιχειρηματίες και άλλα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις οικογένειές τους, ήταν εκεί για να ανανεώσουν τις επαφές τους, να ανταλλάξουν ευχές και να υποδεχθούν την επίσημη προσκεκλημένη Βουλευτής Α΄ Αθηνών και Τομεάρχη  Ανάπτυξης και Οικονομίας της ΝΔ  κα Ντόρα Μπακογιάννη.

Νωρίτερα, η κα Μπακογιάννη, είχε ένα απαιτητικό πρόγραμμα, όπου – μεταξύ άλλων – επισκέφθηκε το Επιμελητήριο της Φθιώτιδας.
Εκεί η κα Τομεάρχης  Ανάπτυξης και Οικονομίας της ανέπτυξε τις προτάσεις της ΝΔ για την ενίσχυση των ΜμΕ.

Στην περιοδεία της αυτή, είχαμε όμως και βοιωτική εκπροσώπηση, αφού την πρόσκληση της ΝΟ.ΔΕ. Φθιώτιδας αποδέχθηκαν – μεταξύ πολλών άλλων – ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κα Παναγιώτης Αγνιάδης – πρόσωπο που ως γνωστόν πρωταγωνιστεί χρόνια τώρα στον Επιμελητηριακό χώρο ως μέλος του ΔΣ της ΚΕΕ – ο κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας – νυν Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και κορυφαίο στέλεχος τη ΝΔ στο Νομό από τη νεότερη γενιά – καθώς και η κα Ασπασία Σίμου – εκπαιδευτικός και στέλεχος πρώτης γραμμής, η οποία συμμετέχει και στην Ακαδημία των πολιτικών στελεχών του κόμματος. Θα επανέλθουμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr