Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Ξαλαφρώνει τον αγροτικό κόσμο της Βοιωτίας η Παπαθωμά - Παράταση στην ημερομηνία πληρωμής αρδευτικών τελών Κωπαίδας έως τα τέλη του Απρίλη !!!

Την ανακοίνωση αυτή είχε κάνει  η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας στη συνάντηση των αγροτών την περασμένη Παρασκευή στο Διοικητήριο. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα, το ` πε και το` κανε δίνοντας ανακούφιση στον αγροτικό κόσμο της Βοιωτίας - Λοκρίδας!  
Το ` πε και το` κανε η Παπαθωμά! Μετά από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Βοιωτίας αποφασίστηκε:

Η παράταση της ημερομηνίας λήξης πληρωμής των λογαριασμών πάγιων και αρδευτικών τελών Κωπαιδικού πεδίου 2016 έως την  30η Απριλίου 2017.
Μέσα στο ανωτέρω οριζόμενο διάστημα οι οφειλέτες θα έχουν τη δυνατότητα τμηματικής καταβολής των οφειλών κατόπιν επικοινωνίας με τη Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Βοιωτίας.
Μετά  το πέρας της ημερομηνίας λήξης,  οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί θα επιβαρυνθούν με τις νόμιμες προσαυξήσεις.

Η Αντιπεριφερειάρχης ,Φανή Παπαθωμά, τόνισε ότι: «στις δύσκολες ημέρες που βιώνει ολόκληρη η Ελληνική Κοινωνία η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός  και θα εξαντλήσει κάθε νομική δυνατότητα ώστε να βοηθήσει κάθε κοινωνική ομάδα και εν προκειμένου τους καλλιεργητές του Κωπαιδικού πεδίου.
Σκεπτόμενοι ακριβώς αυτές  τις δυσκολίες δώσαμε την δυνατότητα στους φίλους αγρότες να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους μέχρι και την καταβολή από πλευράς του Υπουργείου συνδεδεμένης ενίσχυσης. Δηλαδή έως την 30η Απριλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr