Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Με «αέρα» σιγουριάς και με το βλέμμα στην «επόμενη μέρα για τη ΝΔ» περιόδευσε στη Βοιωτία ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα χνάρια του πατέρα του ή βασισμένος πάνω σε μια νέα πολιτική πλατφόρμα που φέρνει την προσωπική του υπογραφή; Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης – σίγουρα με την ευχή του 97χρονου πλέον βετεράνου πολιτικού, πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου Προέδρου της ΝΔ – κάνει την δική του πολιτική υπέρβαση και ως γνωστών διεκδικεί με αξιώσεις την αρχηγία του κόμματος της φιλελεύθερης παράταξης.


Γι` αυτό και στόχος του είναι να περιοδεύσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις είναι εφικτό έως την κορύφωση των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου (σσ. που θα να διεξαχθούν στις 22 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικές στις 29 του ίδιου μήνα),  ανάμεσα στις οποίες επέλεξε τη Θήβα και την Λιβαδειά. Στη Λιβαδειά, τον κ. Μητσοτάκη προλόγισε ο Βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ κ. Ευ. Μπασιάκος. 

Το ORCHOMENOS PRESS ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κ. Μητσοτάκη και σας μεταφέρει στιγμιότυπα από την σύντομη βόλτα του στον πεζόδρομο της Μπουφίδου και την ομιλία του σε κύκλο φίλων και υποστηρικτών του,  σε κεντρική καφετέρια της πόλης.
Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο κ. Μητσοτάκης είπε για την επίσκεψή του στη Βοιωτία αλλά και για την πορεία των εσωκομματικών διεργασιών…

Στο περιθώριο, μάλιστα, αυτής επίσκεψης είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του, το περιεχόμενο της οποίας θα δημοσιευθεί σύντομα… Στο βίντεο, ωστόσο,  που ακολουθεί μπορεί κανείς να ακούσει τις θέσεις του κ. Μητσοτάκη για την ιδεολογία και τις αξίες που πρέπει να έχει η Νέα Δημοκρατία, για τις αλλαγές που προτείνει στις δομές και για τα πέντε "Α" που θα βασιστεί η  πολιτική της ΝΔ… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: