Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο τιμά σήμερα η ΕΛ.ΑΣ

mitropoli livadiasH 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας», η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, σας ενημερώνει ότι ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00’, θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία, Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου.
Μετά την Δοξολογία θα  αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του  κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών της πόλης, εκπρόσωποι τοπικών επιστημονικών και επαγγελματικών ενώσεων, εκπρόσωποι των ενώσεων αποστράτων, συνδικαλιστικοί φορείς, καθώς και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την 20η Οκτωβρίου 2015:
  • Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό τα Εισόδια της Θεοτόκου στη Λιβαδειά και ώρα 09:30΄.
  • Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Χαλκίδα και ώρα 10:00΄.
  • Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Άμφισσα και ώρα 10:00΄.
. Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Καρπενήσι και ώρα 10:10΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια: