Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Μπακογιάννης: Θα ψήφιζα τη μάνα μου για να... έχουμε να φάμε

Το χιούμορ του επιστράτευσε ο Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να δώσει μία απάντηση για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, έστω κι αν τελικά δεν πήρε θέση για κάποιον από τους τέσσερις υποψήφιους.
Αφού απέφυγε επιμελώς να ταχθεί υπέρ κάποιου από τους τέσσερις που διεκδικούν την προεδρία του κόμματος, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, στο τέλος ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κλήθηκε να απαντήσει τουλάχιστον στο αν θα ψήφιζε την Ντόρα Μπακογιάννη για αυτή τη θέση.
«Τη μάνα μου; Πιστεύετε ότι θα με έπαιρνε να κάνω κάτι διαφορετικό;», αποκρίθηκε ο κ. Μπακογιάννης, σημειώνοντας πως μπορεί να διαφωνεί σε κάποια πράγματα με τη μητέρα του, αλλά την ίδια ώρα συμφωνεί σε άλλα. «Το ερώτημα δεν είναι αυτό. Για να είμαι ανοιχτός, θέλω να βάλω ένα άλλο δεδομένο στη συζήτηση», πρόσθεσε και στη συνέχεια έδωσε την πιο απολαυστική εξήγηση στο γιατί θα ψήφιζε την Ντόρα Μπακογιάννη για πρόεδρο της ΝΔ, χωρίς δεύτερη σκέψη.
«Κυριακή μεσημέρι θέλω να πάω με τα παιδιά μου και να έχω φαγητό στο τραπέζι. Πρέπει κάτι να φάμε. Μάγειρας δεινός δεν είμαι, άρα καταλαβαίνετε ότι προφανώς και θα ήμουν με τη μάνα μου! Γιατί ένα από τα πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος για εκείνη είναι ότι μαγειρεύει και πάρα πολύ καλά», εξήγησε ο περιφερειάρχης γελώντας.


Πηγή: Μπακογιάννης: Θα ψήφιζα τη μάνα μου για να... έχουμε να φάμε | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/231442/mpakogiannis-tha-psifiza-ti-mana-moy-gia-na-ehoyme-na-fame#ixzz3ozZCk8gm

Δεν υπάρχουν σχόλια: