11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Η Τότα Τσάκου μας εγκαταλείπει!

Περήφανη ήταν σε όλη της ζωή!
Κι` έτσι παραμένει μέχρι σήμερα, γι` αυτό η Ορχομένια συγγραφέας κα Τότα Τσάκου Κονβερτίνο – παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει – βρήκε την δύναμη και στο πρόσφατο ΔΣ της πόλης μας ήρθε για να ανακοινώσει πως… μας εγκαταλείπει!
Η απόφασή της αυτή συνοδεύεται όμως και με μια σειρά … υποχρεώσεων που – υπό άλλες συνθήκες ή και υπό άλλη Διοίκηση – θα έπρεπε να είχε αναλάβει η γενέτειρά της. Όπως είναι το ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, το οποίο με προσωπικό κόπο και χάρις στην εμπιστοσύνη των γυναικών της πόλης μας έστησε την τελευταία 2ετία στην Πλατεία Αθάμαντος.
Αυτό ζήτησε να προστατεύσει ο Δήμος Ορχομενού και να το στεγάσει σε μια εξίσου ασφαλή και προσβάσιμη αίθουσα… αλλά άμεσα, κάτι που ακούστηκε στο ΔΣ και αναμένουμε τις σχετικές πρωτοβουλίες!
Ας ακούσουμε τι είπε η ίδια την περασμένη Παρασκευή στο σώμα του ΔΣ… 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΒΗΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΥ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ....ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ......

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό...!