Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Μια πολυφωνική γιορτινή βραδιά για τα παιδιά της Λιβαδειάς!

 Μια βραδιά με πλείστα ανθρωπιστικά αλλά και χριστιανικά μηνύματα μας πρόσφεραν από κοινού η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Νομού Βοιωτίας με τη συνεργασία των χορωδιών του Συλλόγου Γυναικών Αλιάρτου, Προδρόμου, Οινοφύτων και Ακραιφνίου υπό την καθοδήγηση του κ. Σταμάτη Φουντουζή, το βράδυ της Τετάρτης, 18   Δεκεμβρίου 2013.

Η εκδήλωσή τους έγινε μέσα από το πρότυπο Ορφανοτροφείο Λιβαδειάς «Η Αγία Ταβιθά», όπου  πλημμύρισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες μέσα από την πολυφωνική αυτή συνάντησή . Παράλληλα σκοπός τους ήταν να στείλουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς όλους και κυρίως στα μικρά παιδιά, προσφέροντάς τους συμβολικά παιχνίδια! 
Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας επανέλαβε την επιθυμία των γυναικών να προσφέρουν στον συνάνθρωπο, τόνισε πως η οικογένεια πρωτίστως πρέπει να παραμείνει ο ισχυρότερος κοινωνικός κρίκος τις μέρες αυτές της βαθειάς ύφεσης και ευχήθηκε σε όλους το 2014 να είναι μια χρονιά με πολλές πολλές αντοχές για όλες της μητέρες και γυναίκες. Ακολούθως, ο εφημέριος του Ακραιφνίου π. Νεκτάριος φόρτισε ακόμη περισσότερο το κλίμα με την αναφορά του στο ευαγγέλιο εκείνης της ημέρας όπου ο Χριστός καλούσε τα παιδιά να έρθουν σε εκείνον, μια εικόνα με την οποία άνοιξε αλλά και … έκλεινε η μέρα του – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – καθώς βρισκόταν πλαισιωμένος από τόσα παιδιά που ζουν το χριστιανικό αυτό σπίτι της Λιβαδειάς.
Τέλος, ευχές για τη νέα χρονιά αλλά και για την στέγη αυτή της αγάπης έστειλε και ο π. Ιωαννης από τα Οινόφυτα, γνωστός για τις ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές του ευαισθησίες.
Και του χρόνου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: