Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Το εορταστικό μήνυμα του Δημάρχου Λεβαδέων

Αγαπητοί συμπολίτες, εύχομαι από καρδιάς σε όλους σας καλές γιορτές και ο καινούργιος χρόνος να φέρει υγεία, χαρά και κάθε επιτυχία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.
Εύχομαι η αλληλεγγύη, η ενότητα, η φιλαλληλία και η ευαισθησία προς τους αδύναμους συμπολίτες μας, που είναι έκδηλες κατά τη διάρκεια των εορτών, να συνεχίσουν να καθοδηγούν τη σκέψη και τις πράξεις μας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αντισταθούμε δημιουργικά απέναντι στις δύσκολες συνθήκες που δυστυχώς μας έχουν επιβάλλει να ζούμε.
Ο Δήμος Λεβαδέων με κάθε μέσο που διαθέτει προσπαθεί και βρίσκεται πάντα δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη μέσω των δράσεων κοινωνικής πολιτικής που αναπτύσσει όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, τη διανομή καυσοξύλων, τη συμμετοχή σε προγράμματα ευρύτερης κοινωνικής πολιτικής, τη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων, κ.α.
Ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε συμπολίτη που έχει ανάγκη και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια σε τοπικό ή και εθνικό επίπεδο για τη δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών στήριξης και κοινωνικής προστασίας των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων
Νικόλαος Παπαγγελής

Δεν υπάρχουν σχόλια: