Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Βράβευση επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ-ΤΕΙ κατά το σχ.έτος 2012-13 από το Δήμο Αλιάρτου

Αγαπητή/έ πρωτοετή φοιτήτρια/φοιτητή
 
      Εύχομαι σε σένα και την οικογένειά σου χρόνια πολλά και ο νέος χρόνος να φέρει ότι σας στέρησε ο παλιός επίσης σου εύχομαι καλή πρόοδο και επιτυχίες στις σπουδές που επέλεξες και με τόσο προσωπικό κόπο, αλλά και οικογενειακές θυσίες, προσπαθείς να κάνεις.
      Είναι  δύσκολος ο δρόμος αυτός, αλλά ωραίος. Παρά την ανασφάλεια που η οικονομική κρίση επιφέρει και  την αβεβαιότητα για την επαγγελματική σου αποκατάσταση και παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που, όπως οι περισσότεροι έτσι και εσύ αντιμετωπίζεις, να θυμάσαι πως οι σπουδές είναι μονόδρομος και για σένα ,αλλά και για το μέλλον της πατρίδας.
      Έδωσες έναν δύσκολο και πολυετή  αγώνα, με άγχος και πίεση που δεν συνάδουν με την νεότητά σου και μαζί σου αγωνιά και προσπαθεί όλη η οικογένειά σου και φυσικά και οι δάσκαλοί σου, στα σχολεία που φοίτησες. Αυτός ο αγώνας, εν πρώτοις δικαιώθηκε και φυσικά συνεχίζεται.
     Αυτόν τον αγώνα θέλουμε, ως δημοτική αρχή να τιμήσουμε, σε μια σεμνή τελετή, τo Σάββατο 28-12-2013 και ώρα 6.00μμ στο συνεδριακό κέντρο Αλιάρτου (Κεντρική πλατεία). Να τιμήσουμε εσένα που αγωνίστηκες, τους γονείς σου που σου συμπαραστάθηκαν και τους Δασκάλους που σε δίδαξαν. Να χειροκροτήσουμε την επιτυχία σου, που πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για τους επόμενους μαθητές.
     Σε περιμένουμε μαζί με την οικογένειά σου αυτή την ημέρα που, ο Δήμος μας θα αποδώσει οφειλόμενες τιμές σε ανθρώπους που τον τιμούν. Ένας από αυτούς είσαι και εσύ. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                              ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: