Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γιάννης Τσιάμης μέλος της Ομάδας Εργασίας για το σύνολο της διάρκειας του Έργου «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.»

Μια ξεχωριστή συμμετοχή είχε την τύχη να πετύχει η Βοιωτία και ο Δήμος Ορχομενού καθώς πρόσφατα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης συγκροτώντας τα μέλη της Ομάδας Εργασίας για το σύνολο της διάρκειας του Έργου «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.»  Υπηρεσίας ∆ιαχείρισης «Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση» επέλεξε – μεταξύ άλλων – τον Αντιδήμαρχο Ορχομενού κ. Γιάννη Τσιάμη, µέλος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης της Κεντρικής Ένωσης ∆ήµων Ελλάδας.


Αναλυτικότερα η απόφασή του έχει ως εξής: 

Συγκρότηση και Ορισµός Μελών Οµάδας Εργασίας για το σύνολο της διάρκειας 
του Έργου «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.»  
ΑΠΟΦΑΣΗ 
Έχοντας υπόψη: 1) Τις διατάξεις: α) του Ν. 3614/2007 «∆ιαχείριση, έλεγχος εφαρµογή αναπτυξιακών παρεµβάσεων 2007-2013» (ΦΕΚ Α’ 267), όπως ισχύει β) του Π.∆. 63/2005 «Κωδικοποίηση της νοµοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα» (ΦΕΚ Α’ 98) γ) Του π.δ. 49/1988 “Οργανισµός του Υπουργείου Εσωτερικών” (ΦΕΚ Α΄ 18), ως ισχύει. 2) την αριθ. 152.535/ΨΣ6243-Α1/27.11.2013 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και Μεταφορών & ∆ικτύων «Εκχώρηση αρµοδιοτήτων διαχείρισης του Ε.Π. «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» και των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραµµάτων του ΕΣΠΑ στον Ενδιάµεσο Φορέα ∆ιαχείρισης της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης «Ε.Φ.∆ Ε.Ε.Τ.Α.Α.». (ΦΕΚ Α’ 3031) 3) Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισµού.  
                                                         ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ   
1. Συγκροτούµε Οµάδα Εργασίας στο Υπουργείο Εσωτερικών για το σύνολο της διάρκειας του έργου «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.», αποτελούµενη από τους:  
α. Ιωάννη Μέξη του ∆ιαµαντή (Α.∆.Τ.: Ρ546714), Προϊστάµενο του Ενδιάµεσου Φορέα ∆ιαχείρισης της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης «Ε.Φ.∆.  Ε.Ε.Τ.Α.Α.» ως συντονιστή της Οµάδας 
β. Θεόδωρο Οικονόµου του Γεωργίου (Α.∆.Τ.: ΑΑ110804), Προϊστάµενο της Γενικής ∆ιεύθυνσης ∆ιοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Εσωτερικών, ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών
γ. Αθανάσιο Γαβρίλη του Ευάγγελου (Α.∆.Τ.: ΑΖ114994), ως εκπρόσωπο της Ειδικής Υπηρεσίας ∆ιαχείρισης «Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση»
 δ. Ιωάννη Τσιάµη του Χρήστου (Α.∆.Τ.: ΑΕ492833), µέλος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης της Κεντρικής Ένωσης ∆ήµων Ελλάδας ε. Ιωσήφ Πλυµάκη του Λεωνίδα (Α.∆.Τ.: Σ156725)  ΑΔΑ: ΒΛΓΕΝ-ΝΘΤ
2. Έργο της Οµάδας Εργασίας είναι:  
α. Η έγκριση των δράσεων των Ο.Τ.Α., όπως προβλέπεται στην αριθ.  152.535/ΨΣ6243- Α1/27.11.2013 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και Μεταφορών & ∆ικτύων «Εκχώρηση αρµοδιοτήτων διαχείρισης του Ε.Π. «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» και των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραµµάτων του ΕΣΠΑ στον Ενδιάµεσο Φορέα ∆ιαχείρισης της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης «Ε.Φ.∆ Ε.Ε.Τ.Α.Α.» β. Ο συντονισµός της υλοποίησης του έργου «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.» που εκχωρήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών από το Ε.Π. «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ», σύµφωνα µε την ανωτέρω  Κοινή Απόφαση. γ. Ο συντονισµός ενεργειών µεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών, του Ε.Π. «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ», της Κεντρικής Ένωσης ∆ήµων Ελλάδας, των Οργανισµών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Ενδιάµεσου Φορέα ∆ιαχείρισης της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης καθώς και η παροχή οδηγιών για την υλοποίηση και παρακολούθηση των χρονοδιαγραµµάτων του έργου.  
3. Η οµάδα εργασίας δύναται να µετακινείται και να επιλαµβάνεται σχετικών µε την υλοποίηση των έργων θεµάτων επιτόπου στους Οργανισµούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες και κατευθύνσεις.  
4. Η οµάδα θα υποστηρίζεται από έναν νοµικό σύµβουλο και γραµµατειακή υποστήριξη.  
5. Οι δαπάνες για την αποζηµίωση του νοµικού συµβούλου, για τη γραµµατειακή υποστήριξη, για τις µετακινήσεις, για τις αποζηµιώσεις, για τη µετακίνηση και διαµονή των µελών της Οµάδας Εργασίας εκτός έδρας κ.λπ. θα καλυφθούν από τις πιστώσεις της Τεχνικής Βοήθειας του προαναφερόµενου Έργου.  
6. Η παρούσα να δηµοσιευθεί στην Εφηµερίδα της Κυβερνήσεως.              
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ∆ΙΑΝΟΜΗ: - Γραφείο Υπουργού - Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού - Γραφεία Γενικού Γραµµατέα - Γενική ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικής Υποστήριξης - ∆ιεύθυνση ∆ιοίκησης - Οριζόµενα µέλη  

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ    
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: