Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ασφαλή για κατανάλωση τα αγροτικά προϊόντα της Βοιωτίας σύμφωνα και με τον ΕΦΕΤ


Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Επίσημου Ελέγχου της Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων, ο ΕΦΕΤ οργάνωσε το 2011 ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ελέγχων των επιπέδων βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα φυτικής παραγωγής (καρότα, πατάτες και κρεμμύδια) της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου έδειξαν :

1)Tην απουσία εξασθενούς χρωμίου από τα τρόφιμα.

2) Την ασφάλεια των προϊόντων για τους καταναλωτές.

Αναλυτικά παραθέτουμε την έκθεση του ΕΦΕΤ, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του www.efet.gr στις 2 Φεβρουαρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: