Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η ετήσια συνεστίαση του Ιερού Ναού Παναγίας Σκριπούς



Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ο ιερός ναός Παναγίας της Σκριπούς έδωσε την καθιερωμένη συνεστίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου. Οικοδεσπότες ο πατέρας Χαράλαμπος, ο Σύνδεσμος Αγάπης της ενορίας και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού.

Επίσημοι προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν ο δήμαρχος της πόλης κος Κώστας Ξηρογιάννης, ο αντιδήμαρχος κος Λουκάς Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ορχομενού κος Αργύρης Ραζακιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λάμπρος Ρόδης και Βασιλική Καράλη. Παρών και ο Ορχομένιος Διάκος π. Ιωάννης Μπούτσης με τη σύζυγό του Όλγα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος της πόλης αναφέρθηκε στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνάμε και δήλωσε αισιόδοξος ότι όλα θα ξεπεραστούν και θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Ο πατέρας Χαράλαμπος ευλογώντας το δείπνο αναφέρθηκε στην παγκόσμια αναγνωρισιμότητα του ιερού ναού της Παναγίας Σκριπούς και στην αγάπη του λαού μας στην μάνα – Παναγιά. Ακολούθησε γεύμα που εξυπηρέτησαν οι κυρίες του συνδέσμου αγάπης με συντονιστή την πρεσβυτέρα κα Μαρία Χατζηχαραλάμπους.

Φυσικά δεν έλειψε το τραγούδι και ο χορός ενώ το θερμό χειροκρότημα απέσπασε ο άνθρωπος της τέχνης Αλέκος Βούτσας ο οποίος διάβασε ένα δικό του ποίημα σατιρίζοντας σε αποκριάτικους ρυθμούς την πολιτική επικαιρότητα.

Στη λαχειοφόρο αγορά πολλά ήταν και τα δώρα που κέρδισαν οι τυχεροί ενορίτες που είχαν γεμίσει την αίθουσα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον πατέρα Χαράλαμπο να συνεχίσει το πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό του έργο, ένα έργο που μας κάνει υπερήφανους να έχουμε κοντά μας τον άξιο αυτόν ιερέα.

Δελτίο τύπου ΠΠΟ

Το Orchomenos Press σας μεταφέρει, μάλιστα, και κάποια αποσπάσματα από τα τραγούδια που ακούστηκαν από τους καλλίφωνους της βραδιάς! Και του χρόνου!













Δεν υπάρχουν σχόλια: