Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Το STAR Κεντρικής Ελλάδος στο χώρο κατασκευής των αρμάτων στον Ορχομενό!
Πλούσιο ρεπορτάζ από τον χώρο κατασκευής των αρμάτων άντλησε σήμερα το STAR Κεντρικής Ελλάδος για το Καρναβάλι Ορχομενού. Ο κεντρικός παρουσιαστής του καναλιού κ. Θανάσης Μερτζάνης βρέθηκε στον χώρο κατασκευής των αρμάτων και αλίευσε πολλά και διάφορα τα οποία θα προβληθούν στο πρώτο κανάλι της περιφέρειας.

Ο Πρόεδρος, ο Ταμίας και η Γραμματέας του Συλλόγου μας μίλησαν και περιέγραψαν τα δρώμενα που συμβαίνουν λίγες μέρες πριν την μεγάλη παρέλαση της 26ης Φεβρουαρίου. Τόπος συνάντησης, ο ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ.

Διαφήμιση μέσω της Δημοτικής Αρχής…

Με παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής, διαφημιστικό σποτ, με θέμα το Καρναβάλι Ορχομενού, προβάλεται καθημερινά από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στο τηλεοπτικό κανάλι STAR Κεντρικής Ελλάδος. Το διαφημιστικό σποτ διάρκειας 27 δευτερολέπτων, θα προβάλεται κατά την διάρκεια όλης της ημέρας τις εξής ώρες: 14:30μμ, 16:00μμ, 17:30μμ, 22:00μμ & 23:00μμ μέχρι την ημέρα της μεγάλης παρέλασης στις 26 Φεβραουαρίου 15:00μμ. Το Δ.Σ του Πολιτιστικού & Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο κ. Ξηρογιάννη Κων/νο για την βοήθειά τους.

Πηγή: http://politistikos-paradosiakos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: