11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Έκοψε την πίτα η ομάδα ΔΙΑΣΠαρουσία όλων των υπηρετούντων Αστυνομικών στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε την 17/02/2012 η κοπή πίτας για το έτος 2012.

Άπαντες οι συνάδελφοι, σε μία ξεχωριστή βραδιά, είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τα καθημερινά προβλήματα, την πίεση και το άγχος του ιδιαίτερου έργου που επιτελούν. Αντάλλαξαν ευχές για μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε όλοι, στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Η κοπή πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες του Πατήρ Γεωργίου, την παρουσία του Αστυν. Δ/ντή Καφούκα Γεωρ., του Δκτή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αστυν. Υποδ/ντή Γεωργακόπουλου Νικ. και του Α/Β’ Νικολόπουλου Γεωρ.

Άπαντες οι παρευρισκόμενοι, συμμεριζόμενοι τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας της Λιβαδειάς, προβλήματα τα οποία και οι ίδιοι αντιμετωπίζουν καθημερινά, έθεσαν κοινό στόχο για το έτος 2012, την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ αστυνόμευση των πολιτών και των περιουσιών τους, ώστε να εμπεδωθεί, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της πόλης μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια: