Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Οι Απόκριες στον Ορχομενό ξεκίνησαν από την Τσικνοπέμπτη και θα τελειώσουν ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας!
Κρίση, ξε κρίση, ο Ορχομενός διατηρεί ακόμη τις παραδόσεις, με την θετική ψυχολογία του κόσμου να πάει κόντρα το ρεύμα που επιμένει να μας στερεί ακόμη και καθημερινές απολαύσεις!

Οι Απόκριες στον Ορχομενό ξεκίνησαν παραδοσιακά από το βράδυ της Τσικνοπέμπτης όπου σχεδόν σ` όλες τις ταβέρνες έγινε το αδιαχώρητο, με τον Λάζο Καλαντζή να πρωταγωνιστεί στην κυριολεξία μέρες που έρχονται, τόσο εντός όσο και εκτός ψησταριάς!!!

«Καλές απόκριες» ευχήθηκαν και τα μέλη του ΚΑΠΗ Ορχομενού που γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη ενώ χθες βράδυ η καρδιά των αποκριάτικων εκδηλώσεων «χτύπησε» στον Αι Δημήτρη.

Το Τμήμα Παράδοσης και Χορού με τον χοροδιδάσκαλο κ. Χρήστο Φλωκατούλα υποδέχθηκαν ντόπιους και ξένους επισκέπτες αλλά και γειτονικά χορευτικά συγκροτήματα στην «καλή φωτιά» που είχε ανάψει για τα καλά από νωρίς μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα.

Κρασί και ζεστά σουβλάκια προσφέρονταν σε όλους από τους φιλόξενους κατοίκους προσφορά πολλών χορηγών σε μια βραδιά που έχει γίνει πλέον θεσμός!

Την εδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Κώστας Ξηρογιάννης και μέλη του ΔΣ καθώς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος.

Η βραδιά είχε και συνέχεια στο bar COSMOS όπου η Γ` τάξη του Ενιαίου Λυκείου Ορχομενού οργάνωσε αποκριάτικη χοροεσπερίδα!

Το Orchomenos Press ήταν και εκεί
και εύχεται σε όλους τους
αναγνώστες του «Καλές Απόκριες».

Μη ξεχνάτε την μεγάλη παρέλαση την Κυριακή,

26 Φεβρουαρίου 2012 στον Ορχομενό,

στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΆΛΛΕΙ

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: