Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Κ. Περγαντάς: Το πρόγραμμα έργων για το διάστημα που απομένει θα προχωρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο


Με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε την Τετάρτη το Νομαρχιακό Συμβούλιο Βοιωτίας όμως τα «βλέμματα» όλων ήδη είναι στραμμένα στην επόμενη ημέρα της διοικητικής μεταρρύθμισης με την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης» και την θεσμοθέτηση της αιρετής περιφέρειας. Ωστόσο απομένουν αρκετοί μήνες για την ολοκλήρωση της θητείας των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων ένα διάστημα αρκετά δύσκολο δεδομένου ότι σαφέστατα δημιουργούνται προβλήματα λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.
Η Βοιωτία σύμφωνα με όσα δήλωσε ο νομάρχης Κλέαρχος Περγαντάς όχι μόνο βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από άλλες νομαρχίες αλλά θα συνεχίσει το έργο της όπως ακριβώς το έχει σχεδιάσει. «Μέσα στα πλαίσια μειώσεων των προϋπολογισμών -και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία και για μας σήμερα που ήρθε η τροποποίηση του προϋπολογισμού για το 2009- ο προϋπολογισμός των δημοσίων επενδύσεων είναι 30% κάτω» σημείωσε ο νομάρχης.
Παράλληλα όμως διαβεβαίωσε τους πολίτες της Βοιωτίας ότι «ήδη έχει γίνει το πρόγραμμα έργων και ότι χρειάζεται για να προχωρήσει αυτό το εξάμηνο θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Διαβάστε αναλυτικότερα στο στη ηλεκτρονική έκδοση της Βοιωτικής Ώρας http://www.viotiki-ora.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=153:2010-05-27-20-38-00&catid=48:2010-03-02-17-22-27

Δεν υπάρχουν σχόλια: