Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ»


Λαϊκός ημιμαραθώνιος
Κυριακή 30 Μαΐου, ώρα 10:00 π.μ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Α.Ο.Θ) και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θήβας (Σ.Δ.Υ.Θ.) διοργανώνουν την Κυριακή 30 Μαΐου τον Ημιμαραθώνιος «Επαμεινώνδα» στην περιοχή της Θήβας. Ο αγώνας αναμένεται κυριολεκτικά καυτός αφού η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί και ο αγώνας θα εξελιχθεί μέσα στο μεσημέρι.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ (Δ.Α.Ο.Θ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΘΗΒΑΣ (Σ.Δ.Υ.Θ.)
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ


1 . ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΣτον αγώνα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με δική τους ιατρική ευθύνη Άνδρες και Γυναίκες από 19 ετών και άνω που θα στείλουν την δήλωση συμμετοχής έως τις 28 Μαΐου 2010 προς:
Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός ΘήβαςΔιεύθυνση: Κύπρου 3 (πάροδος) Ταχ.Κώδικας: 32200Τηλ./Fax: 22620 23970 E-mail: daoth@ thiva.gr
ή δηλώσουν συμμετοχή έως και την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία ( Κεντρική Πλατεία Θήβας) και από ώρα 08:00 έως 09:30 ή στο σημείο εκκίνησης ( Τρόπαιο Επαμεινώνδα) στα Λεύκτρα Βοιωτίας από ώρα 9:00 έως 10:30.


2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΌλοι οι αθλητές θα αγωνισθούν σε μία κατηγορία Ανδρών & μία Γυναικών.


3. ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣΗ εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 και ώρα 10:00π.μ. από το Τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα Βοιωτίας. Η διαδρομή είναι 22 χιλιόμετρα άσφαλτος με επτά (7) σταθμούς ανεφοδιασμού (νερά, ισοτονικά, χυμοί, φρούτα), και θα ακολουθήσει την εξής πορεία: Τρόπαιο – Λεύκτρα – Καπαρέλλι – Μελισσοχώρι – Λουτουφί – Τάχι – Θήβα. Τερματισμός Κεντρική Πλατεία Θήβας.


4. ΕΠΑΘΛΑ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές θα γίνουν στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας και ώρα 13:30 Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα παρατεθεί μπουφές, και θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια, μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.


5. ΓΕΝΙΚΑ α) Η διαδρομή θα καθορίζεται από βέλη που θα είναι χαραγμένα στο οδόστρωμα, από τους κριτές του αγώνα και την Τροχαία.
β) τον αγώνα θα υποστηρίζουν δύο (2) ασθενοφόρα, ένα στην διαδρομή & ένα στο σημείου τερματισμού.γ) Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν κατά την διάρκεια του αγώνα, την κάρτα συμμετοχής που θα πάρουν από την γραμματεία, στο στήθος τους με παραμάνα.
δ) Η μεταφορά των αθλητών από την Κεντρική Πλατεία Θήβας προς το σημείο εκκίνησης θα γίνει με λεωφορεία, ώρα αναχώρησης από Θήβα 9:00 έως 9:30. Ένα λεωφορείο θα μεταφέρει τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών από το σημείο εκκίνησης στο σημείο τερματισμού.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Η Αντιπρόεδρος του ΔΑΟΘ Βασιλική Αλμπάνη
Ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.Θ. Νάκος Στυλιανός
Η ΕΠΙΤΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Θ & Δήμαρχος Θηβαίων Σβίγγος Νικόλαος


Ο Δήμαρχος Πλαταιών Παναγιώτης Μητσάκης

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχήςhttp://www.runningnews.gr/files/prokyrikseis/2010_05_30_dilosi-Epaminondas.doc

Δεν υπάρχουν σχόλια: