Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Κλιμάκιο επισκέφθηκε τα Κέντρα Ψυχικής ΔΙΑΣ και ΑΙΑΣ στη Λιβαδειά και στα ΑΜΕΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ στη ΘήβαΗ Ομοσπονδία μας φέτος γιόρτασε διαφορετικά την ημέρα της ΜΗΤΕΡΑΣ τιμώντας τη ΜΑΝΑ στο πρόσωπο των μητέρων των παιδιών με ειδικές ανάγκες ,τις μάνες ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
Για το σκοπό αυτό αντιπροσωπία από τους συλλόγους γυναικών Ζαγαρά, Αγίου Δημητρίου, Νεοχωρίου και Ελλοπίας επισκέφθηκε τα Κέντρα Ψυχικής ΔΙΑΣ και ΑΙΑΣ στη Λιβαδειά και άλλο κλιμάκιο το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ στη Θήβα τη Δευτέρα 10/5/2010.
Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των ενοίκων, εργαζομένων και επισκεπτών. Μια πράξη αγάπης και προσφοράς που την εισπράξαμε δεκαπλάσια και ειδικά από τα μάτια των παιδιών. Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τις υπεύθυνες κοπέλες και όλο το προσωπικό για την άψογη από κάθε πλευρά συμπεριφορά προς τα παιδιά αυτά που χρήζουν ιδιαίτερων χειρισμών. Κατάθεση ψυχής και καρδιάς στα παιδιά που τα περισσότερα έχουν απορριφθεί από τις οικογένειες τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για το πολύ δύσκολο και ευαίσθητο έργο που επιτελούν σαν πραγματικές ΜΑΝΕΣ.
Η Ομοσπονδία μας θα είναι κοντά σας.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η Πρόεδρος

Αντζελα Πανταζή

Δεν υπάρχουν σχόλια: