Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Ο Σύλλογος Γυναικών Επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τις γυναίκες να ξεσηκωθούν!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (μέλος της Ο.Γ.Ε.)
Όλες στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ
την Τρίτη 1η του Ιούνη στις 8μ.μ.
στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Λιβαδειά

Ο Σύλλογος Γυναικών Επαρχίας Λιβαδειάς καλεί τις γυναίκες να ξεσηκωθούν. Να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και να διαδηλώσουν την 1η του Ιούνη μαζί με όλο το λαό, ενάντια στην επίθεση των μονοπωλίων και των πολιτικών δυνάμεων που τα υπηρετούν.
Δεν είναι μονόδρομος να δουλεύουμε 40 και 50 χρόνια χωρίς κανένα δικαίωμα, για όσες ημέρες και ώρες, με όποιο μισθό αποφασίζουν οι εργοδότες και στα βαθιά γεράματα να παίρνουμε αντί για σύνταξη ένα προνοιακό επίδομα κάτω από τα 300 ευρώ.
Οι νέες γυναίκες, με τη διπλάσια ανεργία από αυτή την ανδρών, με τη μερική απασχόληση και τις άλλες ελαστικές σχέσεις εργασίας, δε στερούνται μόνο το δικαίωμα να κάνουν οικογένεια και να αποκτήσουν έστω και ένα παιδί αλλά δεν πρόκειται να πάρουν σύνταξη ούτε ένα ευρώ πάνω από το προνοιακό επίδομα.
Ο Σύλλογός μας καλεί ιδιαίτερα τις νέες γυναίκες να ματαιώσουν το γλέντι που έχει στήσει το κεφάλαιο με τις κατακτήσεις, τα δικαιώματα και την περιουσία του λαού, να απαντήσουν δυναμικά, δίπλα στο ταξικό εργατικό κίνημα, στο μπαράζ της παραπλάνησης, της εξαπάτησης και των εκβιασμών, να κάνουν τη δύναμή τους ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας, για να ανοίξει ο δρόμος για την άλλη λύση που υπάρχει, όπου ο λαός, άντρες και γυναίκες θα είναι αφέντες της ζωής και του τόπου τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: