Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Δ. Καραμάνης και Θ Ρουμπιές υποψήφιοι για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Βοιωτίας


Περίπου 7.500 μέλη της Ν.Δ. στη Βοιωτία θα κληθούν στις κάλπες στις 30 Μαΐου προκειμένου να εκλέξουν τα νέα όργανα του κόμματος σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βασίλης Σταύρου σε συνέντευξη τύπου στην οποία συμμετείχαν ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Κώστας Τζιμάρας και η νομαρχιακή εφορευτική επιτροπή. Κάλπες θα στηθούν σε όλες τις έδρες των δήμων εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Τα μέλη του κόμματος από τις Θεσπιές θα ψηφήσουν στην Αλίαρτο, των Βαγίων στη Θήβα και της Τανάγρας στο Σχηματάρι. Η ψηφοφορία τόσο για τη ΝΟΔΕ όσο και για τις Δημοτικές Τοπικές Επιτροπές της Ν.Δ. θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα.Όπως έγινε γνωστό τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Βοιωτία θα διεκδικήσουν ο Δημήτρης Καραμάνης και ο Θωμάς Ρουμπιές.

Το όραμα του Δ.Καραμάνη για την ΝΟ.ΔΕ.
Το όραμά του για μια νέα οργάνωση, με νέα στελέχη που θα έχουν όρεξη για δουλειά και προσφορά κατέθεσε μέσα από το Star ο υποψήφιος για την ΝΟΔΕ Βοιωτίας Δημήτρης Καραμάνης. Παραδέχθηκε τις δυσκολίες λόγω των πολλών ανοιχτών πολιτικών θεμάτων αλλά ζήτησε την συμπαράσταση των φίλων της ΝΔ για να δημιουργηθούν νέες οργανώσεις που δεν θα θυμίζουν τις παλαιοκομματικές που το μόνο που έκαναν ήταν να δίνουν χρίσματα προεκλογικά. Κάλπες στην Βοιωτία την Κυριακή θα στηθούν στα γραφεία όλων των τοπικών οργανώσεων για να διευκολυνθούν οι κάτοικοι όλων των περιοχών του νομού.

Ενωτικός ο Θ.Ρουμπιές
Οι συνθήκες δεν είναι ώριμες για την δημιουργία νέου κόμματος δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος για την ΝΟΔΕ Βοιωτίας Θωμάς Ρουμπιές στην εκπομπή του Star ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ μετά την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη. "Ίσως στο τέλος του έτους και μετά τις εκλογές της αυτοδιοίκησης". Στην ερώτηση εάν ο Κώστας Καραμανλής πρέπει να μιλήσει απάντησε: «Ασφαλώς και πρέπει να μιλήσει. Εκτιμώ ότι ο πρώην πρωθυπουργός συγκεντρώνει απόψεις και τοποθετήσεις στελεχών ίσως και ανθρώπων που θα περάσουν από εξεταστικές για να έχει σφαιρική άποψη και κάποια στιγμή θα μιλήσει». Ο κ.Ρουμπιές κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή και τόνισε πως ηγείται μιας ενωτικής κίνησης. Οι κομματικές οργανώσεις πρέπει να γίνουν ανάχωμα για να ξεπεραστούν οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις.
Πηγή: www.diavima.gr, www.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: