Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Θανάσης Ανδρίτσος: Ένα από τα πρόσωπα που πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα!



Είναι ο σημερινός Δήμαρχος Ακραιφνίας και ένας από τους παλαιότερους αυτοδιοικητικούς του γειτονικού μας Δήμου, που με την οριστική ψήφιση του σχεδίου Καλλικράτης θα συνενωθεί με το Δήμο Ορχομενού (Με τον αριθμό των 325 Δήμων κατατέθηκε το Σχέδιο Καλλικράτης στη Βουλή).
Ο κ. Θανάσης Ανδρίτσος (φωτογραφία) ήταν για πάνω από 30 χρόνια Γραμματέας της Κοινότητας Ακραιφνίου και μετέπειτα Προϊστάμενος του Καποδιστριακού Δήμου Ακραιφνίας. Το 2006 συνταξιοδοτήθηκε και στις εκλογές του ίδιο χρόνου εξελέγη Δήμαρχος Ακραιφνίας με τη στήριξη των Πρώην Κοινοταρχών του Κάστρου κ. Αλέξανδρου Ζυγογιάννη και Κοκκίνου κ. Ιωάννη Τσιάμη (Γιάννης Τσιάμης: Ένα από τα πρόσωπα που πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα!), καταφέρνοντας να γίνει ο πρώτος Δήμαρχος με πλήρη θητεία στο Δήμο Ακραιφνίας!
Παρά την δημοσιοποίηση του Σχεδίου Καλλικράτης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι προθέσεις του αλλά όλοι παραδέχονται πως εάν ασχοληθεί εκ νέου με τα κοινά, αναμφίβολα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εκλογή του νέου Δημάρχου στο διευρυμένο Δήμο Ορχομενού. Σημαντική λεπτομέρεια από το παρελθόν του κ. Θανάση Ανδρίτσου παραμένει το γεγονός πως υπήρξε συμμαθητής στο Ιδιωτικό Γυμνάσιο Ορχομενού τόσο του σημερινού Δημάρχου κ. Λουκά Υπερήφανου όσο και του Επικεφαλή της Μειοψηφίας του Δήμου Ορχομενού κ. Κώστα Ξηρογιάννη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: