Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Το Σωματείο Οικοδόμων Επαρχίας Λιβαδειάς συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της 20ης Μαϊου 2010


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
« 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 20 MΑΗ 2010 »


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Λιβαδειάς συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία, που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η Ομοσπονδία Οικοδόμων για τις 20 ΜΑΗ 2010 , ημέρα Πέμπτη.
Η Ομοσπονδία λέει: «ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε.»
Σε ποια λάβαρα αναφέρεται ? Στο λάβαρο της Επανάστασης του ‘ 21?΄
Στο λάβαρο της ψευτοκυβέρνησης του ‘ 89 ( Μητσοτάκης – Φλωράκης)? ΄Η στο λάβαρο του 2010 (Σαμαράς – Παπαρήγα)?
Το σύνθημα αυτό του ΠΑΜΕ ( διάβαζε ΚΚΕ) τονίζει καθαρά την τακτική του ΚΚΕ «ελάτε να σας καπελώσουμε». Και δεν έχουν το θάρρος να εμφανίζονται με την πραγματική τους πολιτική ταμπέλα «ΚΚΕ» για να μη θυμάται ο λαός ότι η περιλάλητη δικτατορία του προλεταριάτου στις πρώην χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού που οραματίζεται το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, τελικά εξελίχθηκε σε δικτατορία επί του προλεταριάτου, όπου πνίγηκε η ελευθερία του ανθρώπου, η ελεύθερη σκέψη η ελεύθερη έκφραση και κάθε μορφή ελευθερίας, ελευθερία τύπου κ.λ.π.
Κύριοι της Ομοσπονδίας σοβαρευτείτε!
Ο κόσμος γνωρίζει την ιστορία και τα κατορθώματά σας! Η ιστορία διδάσκει αλλά μερικοί παραμένουν ανεπίδεκτοι μάθησης, αιχμάλωτοι αγκυλωμένων και καταδικασμένων δογμάτων.
Δεν είστε «νονοί» των συνθημάτων « Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία – Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη». « Νονοί » είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ανεξαρτήτου πολιτικού πιστεύω.
΄Ολοι οι εργαζόμενοι που πλήττονται από την οικονομική κρίση
Για άλλη μια φορά καλούνται να πληρώσουν οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι. Δεν ακούσαμε να καλούνται , να πληρώνουν αυτοί που τόσα χρόνια αφαίμαξαν τον πλούτο του Ελληνικού λαού και λεηλάτησαν την κοινωνία.
Πρέπει επιτέλους να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε, να πληρώσουν οι υπεύθυνοι που μας οδήγησαν εδώ, να κατασχεθούν οι περιουσίες που «απέκτησαν» εις βάρος του λαού και να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα και από εκεί να βλέπουν το «μαρτύριο» που θα περνάμε σαν λαός.
Όμως αυτοί που οδήγησαν την χώρα στο γκρεμό έχουν ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και πρέπει να πληρώσουν με κάθε τρόπο. Διότι έχουν διατελέσει «εσχάτη προδοσία» σε βάρους του έθνους. Με αυτή την κατηγορία πρέπει να διωχθούν ποινικά γιατί με τις απαράδεκτες αντεθνικές ενέργειες τους πλούτισαν και θησαύρισαν εις βάρος του έθνους.
Ο δικός μας μονόδρομος και η δική μας Ελπίδα είναι η Αλληλεγγύη, η Ενότητά μας και ο συνεχής Αγώνας για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειάς μας.
Συνάδελφοι Οικοδόμοι
Σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Λιβαδειάς θα συμμετάσχει στην Απεργιακή Συγκέντρωση της ΓΣΕΕ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Μάη 2010 και ώρα 11 το πρωί στην Αθήνα στο Πεδίο του ΄Αρεως.
Για την μεταφορά των εργαζομένων της Επαρχίας μας στην Αθήνα, θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, ώρα 9.00΄π.μ..
΄Οσοι συνάδελφοι θέλουν να πάρουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν στα
τηλέφωνα : 22610 28344 και 22610 23912.

΄Ολοι μαζί σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, γιατί
πάνω από τους αριθμούς είναι οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους!!

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: