Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ram Europe κ. Θεόδωρος Ρέντζος σε συμπόρευση με τον Όμιλο Μυτιληναίος διεκδικεί την κατασκευή πυροσβεστικών οχημάτων στον Ορχομενό!



Μια είδηση που έρχεται να ανανεώσει το ενδιαφέρον μας για την Ram Europe και τις νέες της δραστηριότητες, μας μετέφερε πρόσφατα ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Ρέντζος, στο περιθώριο του φετινού Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη και στενών του συνεργατών.

 Σύμφωνα με τον Ορχομένιο επιχειρηματία, στις αρχές του Απριλίου προχώρησε σε σύμπραξη με τον Όμιλο Μυτιληναίος προκειμένου να συμμετάσχουν από κοινού σε διαγωνισμούς του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και συγκεκριμένα για την πρόσκληση «ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ».

 «Ελπίζουμε στην επιτυχή κατάληξη , πράγμα που σημαίνει κατασκευή των 132 πυροσβεστικών οχημάτων στις εγκαταστάσεις μας στον Ορχομενό για τα επόμενα 3 χρόνια. Είναι ιδιαίτερα τιμητική η συνεργασία αυτή για την οποία είμαστε υπερήφανοι!», δήλωσε σχετικά στο ORCHOMENOS PRESS ο κ. Θεόδωρος Ρέντζος.

 Θυμίζουμε ότι η Ram Europe είχε παρουσιάσει πρόσφατα στην τηλεόραση της «Ζούγκλας» και στον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Μαζάνη το ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα  «Jumbo Track Multi» που έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει ιστορία κατά τη διάρκεια των φυσικών καταστροφών στη χώρα μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: