Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Aria Hotels: Νέο πολυτελές κατάλυμα Mast Residences στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας

 


Με θέα το γαλάζιο του Ιονίου και την μαγευτική νήσο Πρώτη, το ολοκαίνουργιο κατάλυμα Mast Residences υπό τη διαχείριση των Aria Hotels, ανοίγει τις πόρτες του από τις αρχές Ιουνίου 2024.

Το Mast Residences ενσωματώνεται αρμονικά στην καρδιά της Μεσσηνίας αποτελώντας ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της φυσικής ομορφιάς και της παραθαλάσσιας ηρεμίας. Η Μαραθόπολη Μεσσηνίας προσφέρει μια αυθεντική ελληνική εμπειρία, με τα γραφικά της λιμανάκια, τις παραδοσιακές ταβέρνες και τις εκπληκτικές παραλίες. Με την ακτογραμμή να αγκαλιάζει το κατάλυμα και το ηλιοβασίλεμα να χαρίζει τις πιο μαγευτικές εικόνες, οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής με θέα την νήσο Πρώτη.

Το Mast Residences αναδεικνύει την πολυτέλεια και την άνεση μέσα από τις έξι νεόκτιστες κατοικίες του, οι οποίες χωρίζονται σε δύο ξεχωριστά κτίρια. Από τα τέσσερα διαμερίσματα στο ισόγειο με τις ιδιωτικές πισίνες και τις ευρύχωρες βεράντες, μέχρι τις δύο κατοικίες στο ανώτερο επίπεδο με πανοραμική θέα στο ηλιοβασίλεμα, κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε με μοναδικό τρόπο για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν καθημερινή καθαριότητα και υπηρεσία concierge, ενώ το κατάλυμα μπορεί να φιλοξενήσει τόσο ζευγάρια όσο και οικογένειες.

Η μινιμαλιστική αρχιτεκτονική και η διακόσμηση των κτηρίων συνδυάζονται αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν χώρο που προσφέρει άνεση και χαλάρωση στους επισκέπτες. Αυτή η σύγχρονη ενσωμάτωση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας, που αποτελεί και τον πυρήνα της φιλοσοφίας των Aria Hotels, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα που απευθύνεται σε κάθε επισκέπτη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία για να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας: T. (+30) 2102207686 , ariamani@ariahotels.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: