Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Περιοδεία σε Θήβα και Λιβαδειά θα κάνει αύριο ο κ. Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

 



Ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Βοιωτία, επισκεπτόμενος τη Θήβα και τη Λιβαδειά την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο κ. Τσουκαλάς θα συναντηθεί με κατοίκους και φορείς του νομού, συζητώντας τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Η περιοδεία αυτή έχει ως στόχο την ενίσχυση του διαλόγου του ΠΑΣΟΚ με τους πολίτες της Βοιωτίας και την κατανόηση των άμεσων αναγκών τους. Ο Κώστας Τσουκαλάς θα δώσει έμφαση σε θέματα όπως η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της περιφερειακής ανάπτυξης, η υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα, η βελτίωση των υποδομών και η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και εκπαίδευσης στην περιοχή.

Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε: «Η επαφή με τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς είναι απαραίτητη για την κατανόηση των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιφέρεια την οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιδεικτικά περιφρονεί. Η Θήβα και η Λιβαδειά έχουν ανάγκη από ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και θα ενισχύσουν την τοπική ανάπτυξη. Είμαι εδώ για να ακούσω τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους και να συζητήσουμε λύσεις που θα φέρουν πραγματικές αλλαγές.»

Η περιοδεία του Κώστα Τσουκαλά στη Βοιωτία αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειάς του να παρουσιάσει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια και να προωθήσει ένα προοδευτικό σχέδιο για την ανάπτυξη και την ευημερία όλων των Ελλήνων πολιτών.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του Κώστα Τσουκαλά

Θήβα

10.00 Συνάντηση με πολίτες στο Cafe Plaza

 Λειβαδιά

19.30 Κεντρική ομιλία στο Ακαδημία Cafe

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: