Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Μια ακόμα ξεχωριστή συμμετοχή για τον Βοιωτό πολιτικό κ. Γιώργο Μουλκιώτη – Μαζί με την Nasìma Razmyar, Αντιπρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Φινλανδίας και άλλες προσωπικότητες συζήτησαν για το μέλλον της εργασίας στην Ε.Ε.

 


Την ώρα που ο προεκλογικός ρυθμός, εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, ανεβαίνει και στο εσωτερικό της πατρίδας μας, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ, Τομεάρχης Εργασίας και έμπειρος δικηγόρος σε εργασιακά θέματα κ. Γιώργος Μουλκιώτης συμμετείχε σε ένα πάνελ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πλαίσιο του Future of the word με τίτλο «Πώς μια προοδευτική Ευρώπη θα επηρεάσει την εργασία στην Ελλάδα». 

Ο κ. Μουλκιώτης, ανάμεσα σε προσωπικότητες όπως η Nasìma Razmyar, Αντιπρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Φινλανδίας και ο Γιάννης Γκουτζαμάνης, Γραμματέας Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΓΣΕΕ, συζήτησαν για την σοσιαλδημοκρατία, την εργασία και τις πολιτικές της Κυβέρνησης της ΝΔ, τις ΣΣΕ, την τετραήμερη απασχόληση ως την αναδιανομή του πλούτου στην Ελλάδα, κ.α. 

Ένας Βοιωτός που πυκνώνει ολοένα και περισσότερο τις εμφανίσεις του, παίζοντας ένα ουσιαστικό ρόλο στην διαμόρφωση των θέσεων και των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. στον τομέα της εργασίας και της απασχόλησης, δικαιώνοντας απόλυτα τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη για την επιλογή του!

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: