Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης

 


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Badminton κ. Ιωάννη Κάπο, τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Badminton και Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» κ. Αθανάσιο Ορκόπουλο και τα μέλη κ.κ. Μαρία Πούλου και Αθανάσιο Μπαμπλέκο στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επαφών του Δημάρχου με Συλλόγους του Δήμου.  Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Νότης Αγνιάδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και επικεντρώθηκε στη συνδιοργάνωση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης ΓΕΛ – ΕΠΑΛ στις 26 Απριλίου 2024 και του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης στις κατηγορίες U17, Ανδρών και Γυναικών στις 27 και 28 Απριλίου 2024 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων σημείωσε ότι οι σημαντικές αυτές αθλητικές συναντήσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη της Λιβαδειάς από τους Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης μας έχουν ως αποτέλεσμα ο Δήμος μας να ενισχύει συνεχώς τη θέση του στον αθλητικό χάρτη της χώρας και υπογράμμισε ότι η πραγματοποίηση τέτοιων σημαντικών αθλητικών συναντήσεων συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος στη νεολαία του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: