Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λιβαδειάς προς τους Βουλευτές Βοιωτίας : "Να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να καταψηφίσετε το νομοσχέδιο"

 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ                                                                              

 

 

Προς

Τους Βουλευτάς  Νομού Βοιωτίας

                        Κον Ελευθέριο Κτιστάκη, βουλευτή ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

                         Κα Παναγιώτα Πούλου,   βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

Κον Γεώργιο Μουλκιώτη, βουλευτή ΠΑΣΟΚ

 

 

Αξιότιμοι κ.Βουλευτές

    Με την παρούσα επιστολή μας, σας αποστέλλουμε Δελτίο Τύπου της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) της οποίας μέλος είναι ο Σύλλογός μας όπως μέλη είναι και όλοι οι πολυτεκνικοί Σύλλογοι της Πατρίδας μας.

     Ο Σύλλογός μας, ο οποίος εκπροσωπεί 1500 πολύτεκνες οικογένειες του νομού Βοιωτίας , συμφωνεί με τις θέσεις και απόψεις όπως καταγράφονται στο ως άνω Δελτίο Τύπου της ΑΣΠΕ και συνεπώς είμαστε απόλυτα αντίθετοι με το Νομοσχέδιο που η Κυβέρνηση πρόκειται να εισαγάγει στην Ελληνική Βουλή και με το οποίο προτείνονται ο πολιτικός γάμος των ομοφυλοφίλων ζευγαριών και η δυνατότητα τεκνοθεσίας από αυτά.

    Πέραν τούτων επιθυμούμε ιδιαιτέρα να σας τονίσουμε τα ακόλουθα :

1.    Η εξίσωση του πολιτικού γάμου στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια με τον αντίστοιχο που ισχύει ήδη στα ετερόφυλα ζευγάρια ουσιαστικά  αποδυναμώνει και υπονομεύει τον γάμο ως ένωση άνδρα- γυναίκας, όπως η απλή λογική και η φύση έχει ορίσει  και η κοινωνία εδώ και αιώνες έχει αποδεχθεί. Καμία ιδεολογία ή πολιτική ή κοσμοθεωρία δεν διανοήθηκε να τα αλλάξει στο διάβα των αιώνων της ανθρώπινης ζωής.

2.    Το Ελληνικό Σύνταγμα άρθρο 21 παρ. 1 αναφέρει επακριβώς ότι  «Η οικογένεια ως θεμέλιο συντηρήσεως και προαγωγής του έθνους  και ο γάμος ,η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του κράτους ». Σύμφωνα με πλειάδα νομικών και συνταγματολόγων ο νόμος για  το γάμο των ομοφυλοφίλων, που επιθυμεί η Κυβέρνηση να νομοθετήσει, έρχεται σε αντίθεση με την ως άνω συνταγματική διάταξη και συνεπώς θα είναι αντισυνταγματικός.

3.    Τα παιδιά, που τα ομοφυλόφιλα ζεύγη ενδεχομένως υιοθετήσουν, θα υποχρεωθούν να μεγαλώσουν σε ένα μη φυσιολογικό περιβάλλον, χωρίς τα πρότυπα μητέρα – πατέρας και είναι βέβαιο ότι θα υποστούν σύγχυση για τους γονεϊκούς  ρόλους με αυτονόητες ψυχολογικές και ηθικές στρεβλώσεις στο χαρακτήρα τους. Οι συνέπειες στα παιδιά αυτά, κατά τη γνώμη μας, θα είναι απρόβλεπτες και καταστροφικές για τη μελλοντική τους ζωή.

 

 

Αξιότιμοι κ. Βουλευτές

  Με βάση τα ανωτέρω πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να καταψηφίσετε το ανωτέρω νομοσχέδιο όταν θα έρθει προς ψήφιση  στο Ελληνικό Κοινοβούλιο  προστατεύοντας την Οικογένεια, την Κοινωνία και το Μέλλον του Έθνους μας.

Το μέγα και κύριο πρόβλημα της Πατρίδας μας είναι το  ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ  και εκεί πρέπει η Πολιτεία να εστιάσει το ενδιαφέρον της ενισχύοντας την φυσιολογική οικογένεια και ιδιαίτερα την πολύτεκνη όπως άλλωστε προβλέπει το Σύνταγμα  άρθρο 21 παρ. 2. 

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

   

     Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γραμματέας

  Νικόλαος Σανιδάς                                                 Ιωάννης Μπράλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: