Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Λίτσα Γεραντώνη: Η ήρεμη δύναμη της ΠΕΔ- Τι δήλωσε συγκινημένη στη συνεδρίαση της ΠΕΔ στα Ψαχνά


Μία δυναμική γυναίκα που ξέρει να κρατά τις ισορροπίες και να συνεργάζεται εξίσου με όλους είναι η Διευθύντρια της ΠΕΔ Λίτσα Γεραντώνη που ξέρει μόνο ευχάριστα να μας εκπλήσσει κάθε φορά. Πάντα περήφανη για αυτά που κάνει η ΠΕΔ, σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού έκλεισε μία ακόμα δημιουργική θητεία για την οποία όλοι οι δήμαρχοι και συμμετέχοντες σύμβουλοι θα έχουν να θυμούνται για το κλίμα ομοψυχίας που αναπτύχθηκε με ομόφωνες αποφάσεις διεκδικώντας όσα περισσότερα για τους δήμους της Στερεάς Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια που στο τιμόνι της βρισκόταν ο εκλεγμένος το 2019 Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης.

Η Λίτσα η Γεραντώνη έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να πετυχαίνει το στόχο γιατί ξέρει από μαγειρική και δοκιμασμένες συνταγές. Και για τους συμμετέχοντες στην ΠΕΔ και η ίδια είναι δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας.

«Κάθε φορά που η ΠΕΔ πηγαίνει σε ένα δήμο, εντυπωσιάζομαι και συγκινούμε με τον τρόπο που συνεργάζομαι με όλους τους αιρετούς και εγώ και οι συνάδελφοί μου. Η φιλοξενία είναι άψογη και κάθε φορά στον τόπο που πάμε βρίσκουμε και πολλές ομορφιές που πολλές φορές δεν ξέραμε» είπε κλείνοντας την συνεδρίαση της ΠΕΔ την περ. Παρασκευή στα Ψαχνά, η κα Γεραντώνη και συνέχισε αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Αυτή η Περιφερειακή Συνείδηση μας έχει γεμίσει ωραίες εικόνες, ωραίες συναντήσεις. Μας έμαθε πολλά και έμαθαν και πάρα πολλοί την ΠΕΔ που δεν την ήξεραν. Το αποψινό συμβούλιο είναι πολύ συγκινητικό. Και έχει πολλή συγκίνηση κάθε διαδρομή που φτάνει στο τέλος.

Το τέλος βέβαια, πάντα σημαίνει και μία καινούργια αρχή. Σε αυτή τη βραδιά απόψε ομολογώ ότι τα μάτια μου είναι γεμάτα από την αρχή. Θεωρώ ότι ο καθένας από εσάς που μιλάει με συγκίνησε κάπως…Και όλο αυτό θεωρώ ότι δείχνει ότι σε αυτό το φορέα, την ΠΕΔ έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό.

Έχουν συναντηθεί όχι μόνο απόψεις, όχι μόνο συνδυασμοί ,όχι μόνο δράσεις. Έχουν συναντηθεί και οι άνθρωποι. Θεωρώ ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Γιατί θεωρώ ότι όλοι είμαστε μία οικογένεια....»

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: