Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Κομβικός ο ρόλος του Βουλευτή Βοιωτίας κ. Ανδρέα Κουτσούμπα στην προώθηση των στόχων των Δήμων Λεβαδεών και Θηβαίων - Στον Στερεοελλαδίτη Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα με τους κκ. Γ. Ταγκαλέγκα και Γ. Αναστασίου


Στις σημερινές διαδοχικές μου συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και φίλο, Stelios Petsas και τους Δημάρχους Λεβαδέων και Θηβαίων, Γιάννη Ταγκαλέγκα και Γιωργο Αναστασίου, υπήρξε άριστη συνεργασία και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την προώθηση σημαντικών έργων στους Δήμους μας που σύντομα θα ανακοινώσουμε. 

Ο κύριος Πέτσας ανταποκρίθηκε πλήρως στα αιτήματά μας, απόδειξη και επιβεβαίωση της θέλησης της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού για την εκπόνηση του Κυβερνητικού έργου, ώστε να γίνεται σε συντονισμό με τις ανάγκες των τοπικών μας κοινωνιών και των ανθρώπων τους.


Συζητήσαμε για έργα υποδομών τα οποία έχει ανάγκη ο νομός και πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Σκοπός μας είναι να γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια, έτσι ώστε οι δυο μεγαλύτεροι Δήμοι του νόμου να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τα εργαλεία που δίνονται, μέσω των κυβερνητικών πρωτοβουλιών, για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των Βοιωτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: