Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Ο Φεβρουάριος «ανήκει» στο Mama`s House στον Ορχομενό - Ένας χρόνος γεμάτος ποιοτικές γεύσεις, εκπλήξεις και πλούσια δώρα - Ήρθε για να μείνει!

 


Ένα χρόνο γιόρτασε πρόσφατα το Mama`s House στον Ορχομενό, μια νεοσύστατη επιχείρηση εστίασης, που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε όχι απλά να «ακουστεί» αλλά κάνει - εν πολλοίς - τη διαφορά στην πόλη μας, καθώς η Βιολέτα και η Φαίη Μασούρα φροντίζουν συχνά πυκνά να έχουν και κάτι … νέο τους θαμώνες τους, πολύ περισσότερα δηλαδή από ένα … take away cafe!  Μ` άλλα λόγια, το Mama` s  House ήρθε για να μείνει!

 

Η Βιολέτα και Φαίη Μασούρα,
ιδιοκτήτριες του Mama`s House
στον Ορχομενό 

Δύο νέες κοπέλες με όρεξη, με κέφι για την δουλειά τους, δυο αδελφές που αποφάσισαν να «χτίσουν» τον δικό τους μύθο στον τόπο μας σε λιγότερο από ένα χρόνο. 

Σ` ένα σημείο που παραδοσιακά εύρισκες την πλέον αγαπημένη τυρόπιτα της πόλης και όχι μόνο, δημιούργησαν το «Mama`s house», ένα χώρο με σπιτικές, γευστικές προτάσεις για όσους αναζητούσαν ένα γευστικό πρωϊνό, ένα διαφορετικό  κολατσιό, ένα κέρασμα για όλες τις ώρες της ημέρας και συνάμα ήθελαν να απολαύσουν ένα αρωματικό καφέ, φυσικό χυμό ή μια δροσερή γρανίτα.

 

Το «Mama`s», παράλληλα, φρόντισε όλες αυτές τις δημιουργικές τους προτάσεις να μπορείς να τις απολαύσεις και ...  κατ` οίκον, καθιερώνοντας το delivery, σε όποιο σημείο κι` αν βρισκόσουν στον Ορχομενό!!! 

 Μέσα από το διαρκώς ανανεωμένο τους menu, γρήγορα έγιναν ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά μας, δίνοντας πάντοτε έμφαση στα ποιοτικά υλικά και την άμεση κατανάλωση των εδεσμάτων τους.


Πλείστες  είναι οι φορές που μια μικρή επιχείρηση, σαν το Mama`s House έχει φανερώσει και το "κοινωνικό" της πρόσωπο, παροτρίνοντας τους πελάτες του να συμμετάσχουν σε δράσεις με φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ αντίστοιχες  είναι οι φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στη σελίδα τους με φόντο τα τοπία της πόλης μας!!! 






«Θέλαμε να ανανεώσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου για τον καφέ, την τυρόπιτα, όλα φτιαγμένα με μεράκι και πιστεύω ότι το πετύχαμε» λέει στο ORCHOMENOS PRESS η Βιολέτα  Μασούρα, με αφορμή την επέτειο τους. «Μάλιστα, αυτή τη ανάγκη για ανανέωση, την μοιραστήκαμε πολλές φορές με το κοινό μας, αποκτούμε διαρκώς νέους φίλους μέσα από τα social media και διευρύνουμε το ενδιαφέρον τους για το Mama`s House μέσα από πρωτότυπους διαγωνισμούς, προσφορές και δώρα στους πιστούς μας πελάτες» συμπληρώνει. Και συνεχίζει: «Ένα χρόνο πριν, άνοιξαν οι πόρτες του mama's στον Ορχομενό, από τότε κάθε μέρα μας αγκαλιάσατε όλο και περισσότερο, μας γεμίζετε πάνω από όλα με αγάπη και σεβασμό κι εμείς τα δίνουμε όλα για εσάς. Ποιότητα αδιαπραγμάτευτη, προσθήκη νέων προϊόντων που δεν βρίσκεται άλλου γιατί για εμάς είστε ξεχωριστοί, κάθε ένας από εσάς, δώρα μόνο για εσάς για να μπορούμε να σας λέμε ευχαριστώ συνέχεια με πράξεις» καταλήγει η Βιολέτα.

 «Μια υπόσχεση μπορούμε να σας δώσουμε, δεν θα σας αφήσουμε να βαρεθείτε στιγμή, θα σας προσέχουμε όπως σας αξίζει και θα ακούμε κάθε ανάγκη σας» συμπληρώνει η Φαίη. «Σας ευχαριστούμε ολόψυχα. Και φυσικά ευχαριστούμε τα δικά μας παιδιά που δουλεύουμε όλοι μαζί μέσα σε αυτό το μαγαζί γιατί το Mama's είναι οι άνθρωποι του πρώτα από όλα, όλοι όσοι κάθε μέρα αγωνιζόμαστε για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας, είμαστε μια ομάδα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει με το χαμόγελο στα χείλη πάντοτε» τονίζει η Φαίη Μασούρα.

 

Και πράγματι, έτσι είναι, καθώς μέσα από τη σελίδα τους https://www.facebook.com/mamashouseorchomenos ... τρέχουν διαγωνισμούς, το καθιερωμένο GIVEAWAY του mama's, με πλούσια δώρα από τοπικές επιχειρήσεις, φροντίζοντας με απόλυτη διαφάνεια και σε ζωντανή μετάδοση μέσα από τη σελίδα τους να μας ανακοινώνουν τους τυχερούς των κληρώσεών τους!

 

Το ORCHOMENOS PRESS τους εύχεται καλές δουλειές και να συνεχίσουν να φέρνουν τον… αέρα του φρέσκου, τόσο εντός, όσο και εκτός τους Mama`s House!

Δεν υπάρχουν σχόλια: