Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

«Χαρίτων Ρόδι»: Ο Κωνσταντίνος και o Γιάννης Παπαλαμπρόπουλος δημιούργησαν ένα χυμό ροδιού που θέλεις να τον πιεις μέχρι …. την τελευταία του σταγόνα!

 


Πατέρας και γιος! Η εμπειρία και η γνώση! Ο παλιός (Γιάννης) και ο νέος (Κωνσταντίνος)! Δύο ακόμη δημιουργικοί Ορχομένιοι που αποφάσισαν από καιρό να «πειραματιστούν» με μια νέα, δυναμική καλλιέργεια και να δημιουργήσουν ένα ροδώνα πρότυπο. Σήμερα, ο Γιάννης και ο Κωνσταντίνος Παπαλαμπρόπουλος, δέκα χρόνια μετά, είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα τους, δημιουργώντας το δικό τους brand name
, για το οποίο επέλεξαν την επωνυμία «Χαρίτων Ρόδι» ! 


Έτοιμοι για το επόμενο βήμα τους είναι ο Γιάννης και ο Κωνσταντίνος Παπαλαμπρόπουλος από τον Ορχομενό, προκειμένου να δώσουν αληθινή υπεραξία στο προϊόν τους, το ρόδι, και να διαμορφώσουν μια νέα καταναλωτική συνήθεια για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν μια γευστική ποικιλία, η οποία καλλιεργείται με τον πλεον ενδεδειγμένο τρόπο, συσκευάζεται με επαγγελματικό τρόπο και προωθείται στην αγορά με την δική τους επωνυμία: «Χαρίτων Ρόδι».  

O ροδώνας τους όλες τις εποχές του χρόνου... 




Το ORCHOMENOS PRESS βρέθηκε στο Κτήμα Παπαλαμπρόπουλου λίγο έξω από την Τοπική Κοινότητα Πύργου του Δήμου Ορχομενού και τις συστάσεις ανέλαβε ο γεωπόνος της οικογένειας, ο Κωνσταντίνος Παπαλαμπρόπουλος… 


 

Και γιατί … «Χαρίτων Ρόδι»; 




Μια καλλιέργεια που απαιτεί μεγάλη φροντίδα, τεχνογνωσία αλλά κυρίως αγάπη για το ίδιο το φυτό, προκειμένου να δώσει την κατάλληλη στιγμή, τους ώριμους καρπούς του, οι οποίοι θα συλλεχθούν πάλι με την ίδια επιμέλεια, θα συσκευαστούν και θα προωθηθούν στην αγορά είτε ως φρούτο, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια οι Παπαλαμροπουλαίοι, είτε ως χυμό ή άλλα υποπροϊόντα του ροδιού, στα οποία είναι αποφασισμένοι να περάσουν σταδιακά το επόμενο διάστημα.

 Γι` αυτό το όραμά τους, μας μίλησε ο Κωνσταντίνος… 


Μια δυναμική καλλιέργεια, λοιπόν, που βρίσκει στο πρόσωπο του Γιάννη και του Κωνσταντίνου τους ιδανικούς εκφραστές τους. 


Δύο Ορχομένιοι, οι οποίοι ανοίγουν νέους δρόμους και εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε ολόψυχα «καλή επιτυχία» στα σχέδια τους!



Σας προτρέπουμε, δε, να γευτείτε με την πρώτη ευκαιρία το προϊόν τους, όπου το βρείτε στην περιοχή (σε τοπικούς φούρνους σε Ορχομενό και Λιβαδειά, cafe, κ.α) και θα μας θυμηθείτε. 100% αγνό προϊόν, με εξαιρετική επίγευση! 

«Χαρίτων Ρόδι» ... και σ` άλλα με υγεία! 

Ο Γιάννης Παπαμπρόπουλος καμαρώνει για τον ροδώνα του στον Πύργο
και στέκεται μπροστά από το ξωκκλήσι του Αγίου Τρύφωνα, του προστάτη των γεωργών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: