Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Υπουργείο Εσωτερικών: Το μέγεθος της κακοκαιρίας δεν προσφέρεται για άθλια μικροκομματική εκμετάλλευση


Με αφορμή την κοινή δήλωση στην οποία προχώρησαν οι κ.κ  Κ. Ζαχαριάδης και Μ. Χατζηγιαννάκης, το Γραφείο Τύπου του Υπουργού Εσωτερικών επισημαίνει τα εξής: 

Καλούμε τους κ.κ. Ζαχαριάδη και Χατζηγιαννάκη να μπαίνουν στον κόπο να παρατηρούν και να αναγιγνώσκουν τις δηλώσεις του κ. Βορίδη. Διότι από την ανακοίνωση που εξέδωσαν προκύπτει ότι είτε δεν το έχουν πράξει, οπότε αποδεικνύονται νωθροί και αμελείς, είτε, αν το έχουν πράξει, αποδεικνύονται απλώς ευσυνείδητοι διαστρεβλωτές. 

Αν είχαν υπάρξει επιμελείς ως προς την ανάγνωση των δηλώσεων του Υπουργού Εσωτερικών δε, θα είχαν προσέξει ότι ο κ. Βορίδης δίνει έμφαση στις επιτυχείς επιλογές της διαχείρισης μιας σημαντικής κακοκαιρίας, με παράλληλη διευκρίνιση των ορίων ευθύνης όλων των εμπλεκόμενων φορέων. 

Ταυτόχρονα, θα είχαν διαπιστώσει ότι αναφέρθηκε εκτενώς στο μέγεθος της κακοκαιρίας και την ένταση της χιονόπτωσης, οι οποίες δεν επιτρέπουν άθλια μικροκομματική εκμετάλλευση και θα συμφωνούσαν ότι όλοι οφείλουμε να επιβραβεύσουμε τις σημαντικές προσπάθειες που κατέβαλαν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Πολιτική Προστασία και το προσωπικό του ΔΕΔΗΕ για την αντιμετώπιση της. 

Αλλά βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να μιλήσει για κυβερνητική ευθύνη αντί να αναγνωρίσει ότι, αντίθετα με τα δικά του πεπραγμένα, το Κράτος αυτή τη φορά ήταν «παρών».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: