Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Τριήμερη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στην Π.Ε. Εύβοιας

 


Η Π.Ε. Εύβοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας-Γ.Ν.-Κ.Υ.Καρύστου-Γ.Ν.-Κ.Υ.Κύμης ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν το κοινό να συμμετέχει στη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μειωμένων αποθεμάτων αίματος, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας, Λεωφ.Χαϊνά 93 Χαλκίδα, τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

-        Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021   , από τις 8:30π.μ. έως τις 13:00

-        Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, από τις 8:30π.μ. έως τις 13:00

-        Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021, από τις 8:30π.μ. έως τις 13:00

Την αιμοληψία θα αναλάβει Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου, σε εναρμόνιση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών και ακολουθώντας αυστηρά μέτρα προστασίας.

γίνε κι εσύ

εθελοντής αιμοδότης

Σε αυτήν τη δράση κοινωνικής ευαισθησίας και σε μια περίοδο που η διαρκής ανάγκη για αίμα είναι ακόμα πιο επιτακτική, ας είμαστε όλοι δίπλα στον συνάνθρωπό μας και ας προσφέρουμε απλόχερα το πολυτιμότερο δώρο. Δίνουμε Αίμα, Σώζουμε Ζωές!

Η εθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν επί 24ώρου βάσεως με το Τμήμα Αιμοδοσίας Γ.Ν.Χαλκίδας–Γ.Ν.-Κ.Υ.Καρύστου–Γ.Ν.-Κ.Υ.Κύμης στο τηλέφωνο 2221355760.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: