Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Το «Πίτα Πίτα» των αδελφών Κολοκύθα βάζει τον Ορχομενό στον «χάρτη της γαστρονομίας» - Το αγαπημένo σουβλατζίδικο στα «Greek Awards 2021»

 

 O Λάμπρος και ο Ανδρέας Κολοκύθας μας δείχνουν με υπερηφάνεια την πανελλαδική διάκρισή
τους στα «Greek Awards 2021», μια διάκριση που την χάρισαν στους πιστούς πελάτες τους! 

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν ο Λάμπρος και ο Ανδρέας Κολοκύθας αποφάσισαν να «μπουν στο χώρο της εστίασης» και να μας  μάθουν την παραδοσιακή πίτα, να την...  ζητάμε εις διπλούν: «Πίτα Πίτα». Το καλαίσθητο κατάστημά τους, όπισθεν της παιδικής χαράς στην Πλατεία Ηρώων του Ορχομενού, έγινε γρήγορα «στέκι». Με σκληρή, προσωπική δουλειά, τα δύο αδέλφια συνέχισαν να επιμένουν ακόμη κι` όταν η πανδημία έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο στον κλάδο τους, με τις παραγγελίες κατ` οίκον να αποτελούν την κύρια δραστηριότητά τους εδώ και μήνες. Έτσι,  η συνέπεια, η εξυπηρέτηση, η ποιότητα σε συνδυασμό με τις επιλογές που βρίσκεις στο «Πίτα Πίτα» από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, δεν άργησε να τους φέρει και την πρώτη, πανελλαδική διάκριση, στα  «Greek Awards 2021». Με βαθμολογία 8,6/10, η επιχείρησή τους διακρίθηκε, από το ίδιο το κοινό, για την άριστη εξυπηρέτησή της, αποσπώντας ένα βραβείο με το οποίο βάζουν τον Ορχομενό στο «χάρτη της γαστρονομίας» με σήμα κατατεθέν το πασίγνωστο ελληνικό σουβλάκι!   


Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους τους επιχειρηματίες. Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες κάποιοι δεν το έβαλαν κάτω, προσπάθησαν και κατάφεραν με την αξία τους να ξεχωρίσουν στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

 Τα Greek Awards δημιουργήθηκαν για να υπολογίσουν τις βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών για μια ποικιλία επιχειρήσεων, βασισμένες στις ηλεκτρονικές κριτικές των πελατών και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν τον έλεγχο της εικόνας και της φήμης τους, παρέχοντας στους καταναλωτές μια δίκαιη και αμερόληπτη εικόνα της επιχείρησής τους.



Το σουλβατζιδίκο τους, λοιπόν, όχι απλά αξιολογήθηκε θετικά από το ίδιο το κοινό τους, αλλά κατάφεραν αποσπάσουν βαθμολογία 8,6/10, χαρίζοντάς τους μια πανελλαδική διάκριση, που χρόνια είχαμε να ακούσουμε στην πόλη μας!!! 

 Μπράβο σας! Καλές δουλειές να έχετε!

 

 «Θέλουμε να ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους πελάτες μας, τους φίλους μας, τους συμπολίτες μας, για τα καλά τους λόγια, για την επιβράβευσή τους. Είναι μεγάλη τιμή για την επιχείρησή μας να επιβραβεύεται από το ίδιο το κοινό της, γι` αυτό και εμείς επιστρέφουμε αυτό το βραβείο στους πελάτες μας, τους το χαρίζουμε ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την εμπιστοσύνη τους» λέει στο ORCHOMENOS PRESS ο κ. Λάμπρος Κολοκύθας με αφορμή την φετινή διάκρισή τους. 

Αντίστοιχα, ο κ. Ανδρέας Κολοκύθας συμπληρώνει: «Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας. Το «Πίτα Πίτα» δεν θα ήταν τίποτα, εάν δεν είχαμε όλους εσάς, που είχατε ένα καλό λόγο να πειτε για τη δουλειά μας. Σας ευχαριστούμε».


 Μπράβο σας! Καλές δουλειές να έχετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια: