Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Ανοικτή στους δημότες η εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για το Δήμο Λεβαδέων - Γ. Ταγκαλέγκας: Ζητάμε την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στο σχεδιασμό του!

 


Στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για το Δήμο Λεβαδέων, απευθύνεται πρόσκληση στους πολίτες για ενεργή συμμετοχή στο σχεδιασμό.

Η ομάδα έργου του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Λεβαδέων, πραγματοποιεί έρευνα, που αφορά τα χαρακτηριστικά των καθημερινών σας μετακινήσεων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης  Δ. Ταγκαλέγκας τόνισε ότι:

«Στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για το Δήμο Λεβαδέων, απευθύνω πρόσκληση στους πολίτες για ενεργή συμμετοχή στο σχεδιασμό. Καλώ λοιπόν όλους τους δημότες στην έρευνα να βοηθήσουν στην συλλογή δεδομένων (σκοπός μετακινήσεων, ώρες μετακινήσεων, περιοχές – σημεία εκκίνησης και προορισμού των μετακινήσεων κ.ά.) δίνοντας την δυνατότητα καλύτερης κατανόησης των μοτίβων μετακίνησης τους συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο.
Με τη συμπλήρωση του, θα μας βοηθήσετε να εντοπίσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των καθημερινών σας μετακινήσεων και να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας.
Η έρευνα αποτελεί το πρώτο βασικό κομμάτι του ΣΒΑΚ καθώς από τα αποτελέσματα θα προκύψουν χρήσιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην υιοθέτηση μιας στρατηγικής κινητικότητας που βασίζεται στη βιωσιμότητα, και ευνοεί τους πολίτες αλλά και το περιβάλλον. Θερμή παράκληση διαθέστε λίγα λεπτά από το χρόνο σας για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, το οποίο θα συμβάλλει σημαντικά στην άρτια εκπόνηση του Σχεδίου.

Η γνώμη σας μετράει! Ας σχεδιάσουμε μαζί, το μέλλον της αστικής κινητικότητας στην πόλη μας!»

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/bXgoX4aG8pf2KVQDA

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: