Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Προγραμματική για μελέτη δημιουργίας «Ψηφιακού Μουσείου της Ιστορίας, της Μυθολογίας του Ορχομενού Βοιωτίας και του Περιβάλλοντος και των Τεχνικών Έργων της Κωπαΐδας»


Την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ορχομενού έλαβε η Προγραμματική Σύμβαση της μελέτης  για τη «Δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου της Ιστορίας, της Μυθολογίας του Ορχομενού Βοιωτίας και του Περιβάλλοντος και των Τεχνικών Έργων της Κωπαΐδας», σύμφωνα με την https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A93%CE%A37%CE%A9%CE%9E6-%CE%9E%CE%91%CE%9F?inline=true

 Για την παρακολούθηση του αντικειμένου της προγραμματικής σύμβασης ορίζεται, με αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων των συμβαλλομένων μερών, 2μελής Επιτροπή Παρακολούθησης. Εκ μέρους του  Δήμου Ορχομενού ορίστηκε η κα  Σταματάκη Λεμονιά (Α/τρια Πρ/νη Δ.Τ.Υ του Δήμου Ορχομενού) , ως Προέδρου με αναπληρωτή τον κ. Ηλιόπουλο Γρηγόριο Πολιτικό Μηχανικό της Δ.Τ.Υ. και εκ μέρους του Ερευνητικού Κέντρου “Αθηνά” (Ε.Κ. Αθηνά) κ. Βασίλειο Κατσούρο, Διευθυντή ΙΕΛ/ΕΚ Αθηνά με αναπληρώτρια την κα Ευίτα Φωτεινέα, Αναπληρώτρια Διευθύντρια ΙΕΛ/ΕΚ Αθηνά. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Επιχορήγηση μελετών ωρίμανσης και εκτέλεσης έργων Ο.Τ.Α» (Β’ Δράση) από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων και η αμοιβή για την εκτέλεση των εργασιών της παρούσας, ορίζεται κατ’ αποκοπή στο συνολικό ποσό των δεκαπέντε χιλιάδων € (15.000 €), συμπεριλαμβανομένου του τυχόν αναλογούντος ΦΠΑ και των πάσης φύσεως κρατήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: